Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tam-Silk merinovillasilkkinen aluspaita, naisten, musta

Ohut ja hengittävä merinovillapaita alimpaan kerrokseen. Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Villan ominaisuuksien ansiosta paita pysyy lämpimänä ja mukavana myös kosteissa oloissa joten se sopii erinomaisesti aluskerrastoksi myös aktiivisemille reisuille ja veneilyyn.

Silkki tunnetaan paitsi sileydestään myös siitä, että se on luonnonkuiduista kestävin. Silkki lisääkin mukavasti merinovillaneuleen kestävyyttä. Myös silkki on lämmintä ja iholle merinovillaakin hellempää.

Pitkähihainen, luonnonkuituinen merinovillasilkkipaita lämmittää kylmempään aikaan vaatteiden alla. Merinovillasilkkipaita tasaa lämpöä ja siirtää kosteutta pois iholta. Ei hiosta eikä kutita. Paita on 1x1 -ribb-neulosta joka on ohutta, lämmintä, joustavaa ja kestää kovaakin käyttöä.

Merinovillasilkkipaita sopii käyttöominaisuuksiltaan myös ulkoiluun ja urheiluun ympäri vuoden. Mustan paidan pyöreässä pääntiessä on kaunis satiinikanttaus.

Tuote ja siihen käytettävä neulos valmistetaan Tam-Silkin Kangasalan tehtaalla. Mulesing-vapaa merinovillalanka on hankittu Euroopasta.

Tuotetiedot:

Materiaali: 85% merinovilla 15% silkki
Värit: musta
Koot: XS-3XL
Pesuohje:

Merinovillasilkkineulos on pesuviimeistelty, joten siitä tehtyjä tuotteita ei tarvitse pestä ennen käyttöön ottamista. Konepesu 30 °C villaohjelmalla nurinpäin käännettynä, saman sävyisten vaatteiden kanssa. Suositellaan pesupussin käyttöä. Käytä villan ja silkin pesuun tarkoitettua hellävaraista neutraalia pesuainetta. Muotoillaan kosteana kevyesti pituussuuntaan. Älä käytä kuivausrumpua. Tuuleta usein ja pese harvoin.

Katso myös yhteensopivat Villasilkki-housut

Valmistettu Suomessa. 

Mittataulukko:
S-koko: rinnanympärys=78-98cm, keskitaka pituus=60cm, hihan pituus=54cm.
M-koko: rinnanympärys=82-102cm, keskitaka pituus=62cm, hihan pituus=56cm.
L-koko: rinnanympärys=86-106cm, keskitaka pituus=64cm, hihan pituus=58cm.
XL-koko: rinnanympärys=90-110cm, keskitaka pituus=66cm, hihan pituus=60cm.
XXL-koko: rinnanympärys=94-114cm, keskitaka pituus=68cm, hihan pituus=62cm.
Hinta:59.00 €79.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS1 kpl
S2 kpl
M2 kpl
L2 kpl
XL3 kpl
XXL1 kpl
XXXL1 kpl

Suosittelemme myös

Tsekki t-paita, OD, käyttämätön ylijäämä

tsekki_tpaita_oliv1.jpg&width=280&height=500
Vihreä puuvillainen t-paita Tsekkien armeijalta, ihan käyttämättömiä vielä. Perinteinen pyöreäkaluksinen paita on valmistettu 150 g/m² kankaasta joten varsin mukava myös kuumemmalla säällä. Sileä neulos tuntuu mukavalta ihoa vasten ja armeijatyyliin sopivasti paita on erittäin vahvasti mallia "käytä-pese-käytä-pese..
Hinta: 10.00 €

SA merinovillapipo

sa_merinopipo_varit.JPG&width=280&height=500
SA merinovillapipo
Suomen armeijan miehistöpipon mallilla valmistettu laadukas merinovillapipo. Tiheä neule ja sileä merinovillalanka tekevät piposta erittäin hyvin päähän istuvan. Saumaton alareuna ei hierrä päätä ja reunan voi vetää vaikka suoraksi tarvittaessa. Pipo istuu mukavan napakasti lähes..
Hinta: 24.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »