Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Anar Galda naisten merinovilla t-paita, musta



Anar Galda ohut ja mukavan tuntuinen naisten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta.

Materiaalina merinovilla on luonnollisesti antibakteerinen. Merinovillaisia vaatteita ei tarvitse välttämättä pestä yhtä usein kuin keinokuituisia. Kun muistat tuulettaa ja kuivattaa huolellisesti merinovillaiset vaatteet käytön jälkeen, ne säilyvät pesemättäkin pidempään raikkaina.

Materiaali: 100 % mulesing free merinovilla
Paino: 150 g/m²
Pesuohje: Käsinpesu

Valmistettu EU:ssa, suunniteltu ja testattu Suomessa

Hinta:39.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS4 kpl
S3 kpl
M3 kpl
L3 kpl
XL2 kpl

Suosittelemme myös

Anar Galda naisten merinovilla t-paita, vihreä

anar_merinovillatpaita_naisten_vih1.jpg&width=280&height=500
Anar Galda ohut ja mukavan tuntuinen naisten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois..
Hinta: 39.00 €

Anar Muorra miesten merinovilla t-paita, musta

anar_merinovillatpaita_miesten1.jpg&width=280&height=500
Anar Muorra ohut ja mukavan tuntuinen miesten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »