Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M83 villapaita vihreäSuomen armeijan käytössä oleva mukava ja kestävä villapaita. Tämä on nykyinen malli, jossa olkapäillä ja kyynärpäissä kangasvahvisteet. Malli otettiin briteiltä, kun hyvän olivat kerran kehittäneet ja sieltä niitä puolustusvoimillekin on toisinaan tullut. Meille nämä tehdään Suomessa samasta villalangasta kuin armeijallekin menevät, mitoitusta muutettu hieman reilummaksi pituuden ja leveyden osalta.

Tekniset tiedot:
- 100 % villaa
- Joustava kaulus
- Väri: maavoimien vihreä

Villapaita on kauttaaltaan resorineulosta, joka joustaa hyvin varsinkin sivusuunnassa. Samalla muodostuu pystysuuntaisia ilmakanavia, jotka eristävät ja joita pitkin kosteus kulkeutuu tehokkaasti pois. Siksipä armeijan villapaita on vastaavaa tasoneuletta hengittävämpi.

Mitat:

Kannattaa valita se kirjainkoko, jota normaalisti käyttää. Napakampaa haluava voi valita yhtä pienemmän koon sillä näissä on reilumpi mitoitus kuin PVn paidoissa. Kirjainkokoja vastaavat numerokoot ovat: S=48, M=50, L=52, XL=54, 2XL=56

Resorineuleesta johtuen paita on erittäin joustava sivusuunnassa. Mitattaessa millintarkka tulos ei onnistu eikä ole tarviskaan (XL koon paitaa voidaan venyttää mitatessa 90-130 cm ympärysmittaan). Niin hyvin paita mukautuu käyttäjänsä muotoihin. Leveydet on mitattu paitaa venyttäen mutta joustovaraa on vielä suurempaankin.

Koko: rinnanympärys / selän pituus

S: n. 96 cm/ 72 cm
M: n. 100 cm/ 75 cm
L: n. 104 cm/ 77 cm
XL: n. 108 cm/ 80 cm
XXL: n. 112 cm/ 81 cm

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
XXL2 kpl

Suosittelemme myös

SA M83 palveluspuvun housut, käyttämätön/hyväkuntoinen

sa_m83_palvelushousut.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan harmaat palvelushousut. Laadukkaat ja siistit housut mukavasta villakankaasta. Kevyet päällä. 
Materiaalit: 65% villa, 35% polyesteri
Koot kolminumeroisessa muodossa (esim. 754) ensimmäinen luku (7) henkilön pituus. Kaksi viimeistä numeroa (54) on normaali leveyskoko. * Lisää leveyksistä..
Hinta: 19.50 €

SA M83 palveluspuvun takki, ylijäämä

sa_m83_takki.jpg&width=280&height=500
Klassinen harmaa kevyt palvelustakki Suomen armeijalta. Särmän ja ryhdikkään näköinen vaate, valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kauluslaattoja takeissa on sekalainen seurakunta, joten niitä ei eritellä. 
Koot merkattuja kokonumeroita. Jos kolminumeroisessa muodossa, esim. (9)54, suluissa oleva..
Hinta: 19.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »