Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Saapassyylinki, huopa, matala malli (80% villa)



Saapassyylinki, huopa matala malli

Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu hyvin reissuille, jossa ei aina pääse varusteita huoltamaan tai kuivaamaan.

Kun sitten pääset nuotion tai jonkin muun lämmönlähteen ääreen, kannattaa laittaa syylingit kuivumaan. Höyry nousee ja huopa on pian taas rutikuivaa. Matala malli nousee suunnilleen nilkan kehräsluun päälle ja lämmittää kylmälle herkintä osaa - jalkaterää.

Materiaali on villahuopa, jossa on 20% keinokuituja kestävyyttä tuomassa. Tuote tehdään Suomessa.

Materiaali: 80% villa, 20% keinokuidut

Paksuus: 3-6 mm

Valmistettu Suomessa.

Hinta alk.19.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
37-3819.90 €5 kpl
39-4019.90 €2 kpl
41-4219.90 €2 kpl

Suosittelemme myös

BAMA saapassyylinki, puuvilla

bama_syylinki_sin.jpg&width=280&height=500
Tuttu ja turvallinen syylinki saappaaseen. Tämä toimivaksi todettu malli on ollut käytössä Saksan armeijalla, Ruotsilla ja mahdollisesti joskus myös täällä kotimaassa. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat villasukat kuivina ja lämpiminä. Sisäpinnan polyesteri-vuori..
Hinta: 17.95 €

Tesema Retkisukat, harmaa

tesema_retkisukka.jpg&width=280&height=500
Teseman uusi merinovillainen retkisukka on suunniteltu ulkoilukäyttöön ja sen ominaisuudet täyttävät vaatimukset kovissakin olosuhteissa. Pitkässä varressa neulosrakenne joka jakaa pidon koko matkalle, näin sukka pysyy jalassa kiristämättä ja hiertämättä. Jalkaterän sisäpinta pehmeää ja tehokkaasti kosteutta..
Hinta: 17.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »