Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BAMA saapassyylinki, puuvilla

Tuttu ja turvallinen syylinki saappaaseen. Tämä toimivaksi todettu malli on ollut käytössä Saksan armeijalla, Ruotsilla ja mahdollisesti joskus myös täällä kotimaassa. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat villasukat kuivina ja lämpiminä. Sisäpinnan polyesteri-vuori siirtää kosteuden ulkopinnan puuvillakuoreen.

Kun sitten pääset nuotion tai jonkin muun lämmönlähteen ääreen, tempaiset syylingit saappaista kuivumaan. Puuvillaisina ne kestävät nopean kuivatuksen melkoisen lämpimässä.

Materiaali: sisäpinta 100% polyesteri, ulkopinta 100% puuvilla

Hinta:17.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
38-391 kpl
40-412 kpl
46-472 kpl

Suosittelemme myös

Tesema Retkisukat, harmaa

tesema_retkisukka.jpg&width=280&height=500
Teseman uusi merinovillainen retkisukka on suunniteltu ulkoilukäyttöön ja sen ominaisuudet täyttävät vaatimukset kovissakin olosuhteissa. Pitkässä varressa neulosrakenne joka jakaa pidon koko matkalle, näin sukka pysyy jalassa kiristämättä ja hiertämättä. Jalkaterän sisäpinta pehmeää ja tehokkaasti kosteutta..
Hinta: 17.90 €

Saapassyylinki, huopa, matala malli (80% villa)

villasyylinki_lyhyt.jpg&width=280&height=500
Saapassyylinki, huopa matala malli
Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu..
Hinta: 19.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »