Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Anar Galda naisten vaellushousut, punainen



Monikäyttöiset vaellushousut kulutusta kestävästä vahamateriaalista. Housut sopivat yhtä hyvin niin liikkuvaan vaellukseen kuin muihin luontoaktiviteetteihin. Joustavat lisäkappaleet ja viimeistelty istuvuus antavat mahtavan liikkuvuuden. Reilunkokoiset vetoketjulliset tuuletusaukot sivuissa lisäävät hengittävyyttä liikuttaessa.

Vetoketjulliset sivutaskut ja reilun kokoiset reisitaskut mm. puhelimelle ja muille tarvikkeille. Materiaalit sopivat kovaan kulutukseen.

Suomessa suunniteltu ja testattu.

Päällimateriaali kestää kovaa kulutusta ja antaa vahan avulla muokattavissa olevan suojan tuulta ja kosteutta vastaan: vahattu materiaali on 65% polyesteriä / 35% puuvillaa. Materiaali on testattu Martindale ISO 12947-2 (9kPa) –standardin mukaan ja se kestää yli 50 000 kierrosta.

Nelisuuntainen joustava materiaali on 90% polyamidia / 10% elastaania: Materiaali on testattu Martindale EN ISO 12947 –standardin mukaan ja se kestää yli 30 000 kierrosta
Joustava materiaali on sijoitettu eteen housujen yläosaan, haaraan ja lahkeiden takaosaan, vapaan liikkuvuuden takaamiseksi ja lisäämään hengittävyyttä

  • Yhteensä neljä taskua: kaksi vetoketjullista sivutaskua ja kaksi reilun kokoista reisitaskua
  • Vasemmanpuoleisessa reisitaskussa neppareilla suljettavan läpän alla vetoketju
  • Oikeanpuoleisessa reisitaskussa sisällä joustava verkkotasku puhelimelle ja neppareilla suljettava läppä
  • Reilunkokoiset vetoketjulliset tuuletusaukot sivuissa
  • Vyönlenkit, ja etulenkeissä lisäksi lenkki avaimille
  • Lahkeensuissa neppareilla kiinnitettävä nauhallinen säätömahdollisuus
  • Viimeistelty istuvuus antaa mahtavan liikkuvuuden
  • YKK vetoketjut
Hinta:139.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XXS1 kpl
XS2 kpl
S2 kpl
M2 kpl
L2 kpl
XL2 kpl

Suosittelemme myös

Anar Ruossa II miesten retkeilyhousut, tumma sininen

anar_ruossa_tumsininen1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta. Kangas pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun..
Hinta: 89.00 €

Anar Ailla II naisten retkeilyhousut, musta

anar_ailla_musta1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta, joka pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun kankaan..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »