Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Boonie M04



Suosittu SA lierilakki nyt myös M04 aavikkokuviolla. Kriisinhallintajoukoissa käytetty kuvio sopii loistavasti myös kotimaan helteisiin. Valmistettu kevyestä ja hengittävästä Ripstop kankaasta.

Suomen armeijan malli booniesta, intistä tutummin Timppahattu, seikkailuhattu tai seikkailijan hattu on tyylikkäästi pelkistetty malli jenkkien versiosta.

Booniehan on lierihattu, joka kehitettiin alun perin toisen maailmansodan jälkeen sotilaskäyttöön. Tunnetuksi sen tekivät USA:n erikoisjoukot Vietnamin sodan aikana, jossa sen muoto sulautui hyvin viidakon epäsäännöllisiin kuvioihin. Sittemmin moni maa on ottanut boonien käyttöön. Niin myös Suomen puolustusvoimat. Vaalealla M04 aavikkokuviolla varustettuna lakki on omiaan kuumaan ja aurinkoiseen säähän. Toki sopii myös erittäin hyvin alkusyksyn lintujahteihin.

Koot:

S = 54-56
M = 57-59
L = 60-62
XL = 63-65

Koot ovat reiluja ja säätövarakin suurempi kuin tuo 3 numeroa. Kokotaulukon mukaan valittuna lakki istuu asiaan kuuluvan väljästi ja se kiristetään päähän takana olevalla kiristyksellä.

Materiaalit: 50% polyesteri, 50% puuvilla 

Hinta:37.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
54-56 (S)4 kpl
57-59 (M)3 kpl
60-62 (L)3 kpl
63-65 (XL)3 kpl

Suosittelemme myös

SA karvalakki, sininen, ylijäämä

sa_karvalakki_sininen1.JPG&width=280&height=500
Ilmavoimien tyylikäs sini-musta karvalakki talven pakkasille.
Kokovaihtoehdot lakkiin merkattuna kokona (pään ympärys senteissä). Yleensä kannattaa valita kokoa isompi sillä käytetyt lakit ovat saattaneet hieman kutistua.
Käytettyä Suomen armeijan ylijäämää.
Hinta: 15.00 €

SA sarkamantteli, sininen, ylijäämä

sa_sarkamantteli_sin1.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan klassinen sarkamantteli eli pitkä villakankainen päällystakki. Tukevasta sarkakankaasta valmistettu takki on takuulla lämmin ja tyylikäs, oltiin sitten maastomajoituksessa tai jääkiekkokatsomossa.
Vaihtoehdot takkiin merkattuja kokoja armeijan kolminumeroisella merkinnällä, ensimmäinen..
Hinta: 59.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »