Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA kauluspaita M91, oliivi, käyttämätön ylijäämä

Oliivinvihreä Suomen armeijan kauluspaita. Siisti ja särmä paita laadukkaista materiaaleista. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai esim. villapaidan alla. 

Vaihtoehtojen kokomerkinnät:

Vaihtoehtoina paitaan merkitty koko ja suluissa paidasta mitattu rinnanympärys. Mitoissa voi esiintyä pientä vaihtelua valmistajien välillä. Voit mitata sopivasta paidasta rinnanympäryksen ja verrata vaihtoehdossa ilmoitettuun mittaan.

Materiaalit: 65% polyesteri, 35 % puuvilla

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Värisävyt vaihtelevat hieman valmistajien välillä, osa hieman vaaleampia ja osa tummempia. Joissain paidoissa hihassa Suomen valtiolippu hihamerkki.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
44 (130 cm)4 kpl
46 (135 cm)1 kpl

Suosittelemme myös

Saapassyylinki, huopa, varrellinen malli (100% villa)

villasyylinki_pitka_100villa.jpg&width=280&height=500
Saapassyylinki, huopa, varrellinen
Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu..
Hinta: 49.90 €

Hollantilainen froteepoolo, tummansininen, ylijäämä

hollanti_froteepoolo_tumsi1.jpg&width=280&height=500
Hollannin armeijan korkeakauluksinen välipaita pehmeästä puuvillafroteesta. Sisäpinta hengittävää ja eristävää lenkkineuletta, ulkopinta sileä. Paita sopii käytettäväksi kylmällä säällä alus- tai välikerroksena, kesällä tätä voi käyttää ihan päällyspaitana.
Koot muodossa: henkilön pituus / rinnanympärys..
Hinta: 7.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »