Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Itävaltalainen kenttätakki, oliivi, käyttämätön ylijäämäTodella siisti ja laadukkaista materiaaleista valmistettu Itävallan armeijan kenttätakki käyttämättömänä ylijäämänä. Erinomainen takki eräkäyttöön, mutta yksivärisenä tämä sopii mukavasti myös urbaaniin ympäristöön.

Takki on valmistettu tiiviistä ja kestävästä puuvilla-polyesterikankaasta ja sen sisäpuoli on vuoritettu toisella kerroksella samaa kangasta. Toppausta kankaiden väliin ei ole laitettu vaan takin leikkauksessa on jätetty vara kerrospukeutumiseen. Korkea kaulus suojaa tuulisessa kelissä ja kauluksen sisään on piilotettu huppu, joka voidaan ottaa käyttöön tarvittaessa. 

Taskuja löytyy kaksi rinnasta, kaksi helmasta ja yksi povitasku. Taskujen sulku napillisella läpällä. Etupuolen sulku vetoketjulla ja napeilla. Taskujen ja etupuolen napit on piilotettu listojen alle, joten turhaa takertumista ei pääse tapahtumaan. Hihojen suut voidaan kiristää nappien avulla ja takin leveyttä saadaan säädettyä helman ja vyötärön nauhoilla.

Mitoitus takissa on hieman reilu ja hihojen leveydessä on jätetty väljyyttä takaamaan laajemmat liikeradat. 

Vaihtoehdot ilmoitettu takkiin merkittynä kokona muodossa käyttäjän rinnanympärys ja pituusluokka. Suluissa lähin vastaava kirjainkoko. Pituuskoot: -lyhyt merkinnän koot menevät n. 170 cm asti, keskipitkä n. 180 cm. Jos omaat lyhyemmät kädet, pituuskoot menevät myös suositusta pidemmälle.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Kuin uusia, hihasta poistettu alkuperäinen tunnus ratkomalla.

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
88-92 I/II (S-lyhyt)1 kpl
96-100 I/II (M-lyht)4 kpl