Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Anar Galda naisten vaellustakki, tumma lila



Erinomaisesti hengittävä ulkoilutakki kulutusta kestävästä vahamateriaalista. Takki sopii yhtä hyvin niin liikkuvaan vaellukseen kuin muihin luontoaktiviteetteihin. Suunniteltussa erityishuomio on ulkonäössä, toimivuudessa ja materiaalit on valittu kestävyys edellä. Takin mitoitus on suunniteltu hyvin istuvaksi ja värit sekä kuosit tyylikkäiksi.

Aktiivisesti liikuttaessa takin vetoketjulliset tuuletusaukot voi avata lisätuuletusta varten. Kolmisuuntaisesti säädettävä huppu suojaa tuulessa ja tuiskeessa.

Suomessa suunniteltu ja testattu.

Päällimateriaali kestää kovaa kulutusta ja antaa vahan avulla muokattavissa olevan suojan tuulta ja kosteutta vastaan: vahattu materiaali on 65% polyesteriä / 35% puuvillaa: Materiaali on testattu Martindale ISO 12947-2 (9kPa) –standardin mukaan ja se kestää yli 50 000 kierrosta.

Nelisuuntainen joustava materiaali on 90% polyamidia /10% elastaania: Materiaali on testattu Martindale EN ISO 12947 –standardin mukaan ja se kestää yli 30 000 kierrosta
Joustava materiaali on sijoitettu käsivarsien alapuolelle ja selkään takaamaan vapaan liikkuvuuden ja lisäämään hengittävyyttä.

Myrskyltä suojaava huppu, jossa erinomainen kolmensuuntaiset säätömahdollisuudet: joustava nyörikiristys hupun etureunassa ja poikittain hupun halki, sekä tamppikiristys takana.

  • Hupun etulipan sisällä metallinyöri, jonka avulla lipan muotoa voi muokata tarpeen mukaan
  • Vetoketjulliset tuuletusaukot sivuissa kaksisuuntaisilla vetoketjuilla
  • Kaksi isoa vetoketjullista rintataskua, ja miellyttävät vetoketjulliset sivutaskut
  • Vetoketjun etulista suojaa tuulelta
  • Tarranauhallinen tamppikiristys hihansuissa
  • Joustava nyörikiristys helmassa
  • YKK vetoketjut

Riippuen näyttölaitteen asetuksista tuotekuvien sävy voi olla hieman vaaleampi kuin tuotteen oikea väri. 

Hinta:189.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS1 kpl
S1 kpl
L1 kpl

Suosittelemme myös

Anar Manna lasten retki- ja vaellustakki, lila

6438014274782_1_Anar_Manna_lila_1200x.jpg&width=280&height=500
Lasten erinomaisesti hengittävä ulkoilutakki vahvasta vahamateriaalista. Takki sopii yhtä hyvin niin liikkuvaan vaellukseen kuin muihin luontoaktiviteetteihin. Takki on mitoitettu hyvin istuvaksi ja toimivaksi, ja materiaalit ovat erittäin kestävät. 
Päällimateriaali kestää kovaa kulutusta ja antaa..
Hinta: 99.00 €

Anar Galda Curved naisten vaellushousut, musta

anar_galdahousu_musta1.jpg&width=280&height=500
Monikäyttöiset vaellushousut kulutusta kestävästä vahamateriaalista. Housut sopivat yhtä hyvin niin liikkuvaan vaellukseen kuin muihin luontoaktiviteetteihin. Joustavat lisäkappaleet ja viimeistelty istuvuus antavat mahtavan liikkuvuuden. Reilunkokoiset vetoketjulliset tuuletusaukot sivuissa lisäävät..
Hinta: 139.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »