Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW kalvohousut, ylijäämä

Saksan armeijan märän sään maastohousut. Päälimmäiseksi kerrokseksi vedettävä housu on väljän leikkauksen ansiosta helppo ja nopea pukea muiden vaatteiden päälle kelin kääntyessä kurjaksi. Kalvollinen housu suojaa sateelta ja tuulelta.

Kolmikerroksinen rakenne sisältää ulko- ja sisäpinnalla nyloniset kulutuspinnat joiden väliin on laminoitu hengittävä kalvo. Kankaan lian- ja vedenhylkivyyttä on lisätty teflonilla.

Jos housujen pintaan tarttuu vettä ja siinä näkyy pystyyn nousseita kuituja, pinnan voi silittää raudan miedoimmalla asetuksella ja suihkuttaa pintaan kerroksen tekstiilikyllästettä.

Käytettyä armeijan ylijäämää. 

Hinta:37.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
44/46 (S)2 kpl
48/50 (M)4 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec PVC sadeviitta, eri värejä

miltec_pvcponcho_musta1.jpg&width=280&height=500
Kevyt hupullinen sadeponcho. Edullinen ja pieneen tilaan pakkautuva viitta on vaivaton pitää mukana reissuilla. Sadekuuron yllättäessä se on helppo ja nopea pukea. Mukaan kuljetuspussukka.
Materiaali: 100% PVC Pussi: 100% polyesteri Vesipilari: 1600 mm Koko: 203 x 127 cm Paino n. 300 g..
Hinta: 9.95 €

Anar Hirvas miesten oranssi camo metsästystakki

Anar_Hirvas_oranssi_puku_miehella_edesta_radio_1200x.jpg&width=280&height=500
Anar Hirvas –hirvijahtitakin ominaisuuksia ja rakenteita suunniteltaessa ovat lähtökohtana olleet syksyn jahtikauden alati muuttuvat sääolosuhteet, metsästäjien tarpeet ja toiveet, hirvijahtivaatteita koskevat asetukset, sekä tyylikkyys. Lopputuloksena on syntynyt täysin tuulen- ja vedenpitävä..
Hinta: 149.00 €189.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »