Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW kalvohousut, ylijäämä

Saksan armeijan märän sään maastohousut. Päälimmäiseksi kerrokseksi vedettävä housu on väljän leikkauksen ansiosta helppo ja nopea pukea muiden vaatteiden päälle kelin kääntyessä kurjaksi. Kalvollinen housu suojaa sateelta ja tuulelta.

Kolmikerroksinen rakenne sisältää ulko- ja sisäpinnalla nyloniset kulutuspinnat joiden väliin on laminoitu hengittävä kalvo. Kankaan lian- ja vedenhylkivyyttä on lisätty teflonilla.

Jos housujen pintaan tarttuu vettä ja siinä näkyy pystyyn nousseita kuituja, pinnan voi silittää raudan miedoimmalla asetuksella ja suihkuttaa pintaan kerroksen tekstiilikyllästettä.

Käytettyä armeijan ylijäämää. 

Hinta:37.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
48/50 (M)1 kpl
56/58 (XL)1 kpl

Suosittelemme myös

BW pakkashousut, oliivi, ylijäämä

bw_pakkashousut1.JPG&width=280&height=500
Kovaan käyttöön tehdyt pakkashousut, käytetyt materiaalit ja tarvikkeet Saksalaiseen tapaan erittäin lujaa kamaa. Sivuilla ylös asti aukevat vetoketjut ja vyötäröllä kiristysnauha. Vyötäröllä myös tarranauhasäätö sekä kuminauha. Kantapäissä vahvikkeet ja sisäpinnassa keinoturkis.
Käytettyä armeijan..
Hinta: 22.50 €

Anar Hirvas, naisten oranssi camo metsästystakki

Anar_Hirvas_W_naisten_puku_edesta_mallin_paalla_1200x.jpg&width=280&height=500
Anar Hirvas -hirvijahtitakin ominaisuuksia ja rakenteita suunniteltaessa ovat lähtökohtana olleet syksyn jahtikauden alati muuttuvat sääolosuhteet, metsästäjien tarpeet ja toiveet, hirvijahtivaatteita koskevat asetukset, sekä tyylikkyys. Lopputuloksena on syntynyt täysin tuulen- ja vedenpitävä takki..
Hinta: 189.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »