Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW talvilakki, oliivi, ylijäämäBW-talvilakki

Bundeswehrin talvilakki harmahtavan vihreällä värityksellä. Tyylikäs korvaläpällinen villa-/teddyvuorilakki toimii hyvin Suomenkin talvessa.

Pakko todeta, että sakemanni tekee vaatteensa ajatuksella. Lakki toimii sekä lippiksenä että karvalakkina. Se suojaa mainiosti korvat ja sisävuori päälaella on villaa, juuri niin kuin pitääkin. Kunnon poskiläpät suojaavat kovemmissakin keleissä ja niska laskeutuu riittävän alas.

Yksi parhaista talvipäähineistä vaikkakaan ei maailman kaunein. Koot hieman niukkoja, joten voit ottaa pykälää omaa kokoasi isomman lakin. Väljemmän istuvuuden haluavat voivat loikata jopa kaksi kokoa ylöspäin.

Armeijan ylijäämää. 

Hinta:6.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
551 kpl
563 kpl

Suosittelemme myös

Hollantilainen talvilakki maastokuviolla, ylijäämä

hollanti_karvalakki_camo1.jpg&width=280&height=500
Hollantilainen karvalakki maastokuviolla
Maastokuvioitu talvilakki lipalla. Lakin korvaläpät voidaan kiinnittää ylös tai alas tarranauhalla ja lakin sisältä löytyy kevyemmät läpät jotka toimivat suojana pienemmillä pakkasilla. Sisäosassa villainen vuorikangas ja päällimmäisissä läpissä pehmoinen teddy..
Hinta: 10.00 €

BW talvilakki, oliivi, käyttämätön ylijäämä

karvalakki_bw_oliv1.JPG&width=280&height=500
BW-talvilakki
Bundeswehrin talvilakki harmahtavan vihreällä värityksellä. Tyylikäs korvaläpällinen villa-/teddyvuorilakki toimii hyvin Suomenkin talvessa.
Pakko todeta, että sakemanni tekee vaatteensa ajatuksella. Lakki toimii sekä lippiksenä että karvalakkina. Se suojaa mainiosti korvat ja sisävuori..
Hinta: 12.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »