Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW talvilakki, oliivi, ylijäämäBW-talvilakki

Bundeswehrin talvilakki harmahtavan vihreällä värityksellä. Tyylikäs korvaläpällinen villa-/teddyvuorilakki toimii hyvin Suomenkin talvessa.

Pakko todeta, että sakemanni tekee vaatteensa ajatuksella. Lakki toimii sekä lippiksenä että karvalakkina. Se suojaa mainiosti korvat ja sisävuori päälaella on villaa, juuri niin kuin pitääkin. Kunnon poskiläpät suojaavat kovemmissakin keleissä ja niska laskeutuu riittävän alas.

Yksi parhaista talvipäähineistä vaikkakaan ei maailman kaunein. Koot hieman niukkoja, joten voit ottaa pykälää omaa kokoasi isomman lakin.

Armeijan ylijäämää. 

Hinta alk.6.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
556.90 €1 kpl

Suosittelemme myös

BW talvilakki, flecktarn, ylijäämä

karvalakki_bw_fleck1.jpg&width=280&height=500
BW-talvilakki
Bundeswehrin talvilakki, flecktarn-kuviolla. Tyylikäs korvaläpällinen villa-/teddyvuorilakki toimii hyvin Suomenkin talvessa.
Pakko todeta, että sakemanni tekee vaatteensa ajatuksella. Lakki toimii sekä lippiksenä että karvalakkina. Se suojaa mainiosti korvat ja sisävuori päälaella on..
Hinta: 6.90 €

BW työ- /kenttälakki, flecktarn

bw_lippis.jpg&width=280&height=500
BW-lippis
Bundeswehrin työlippalakki flecktarn-kuviolla. Käytännöllinen kesälakki hyvin toimivalla maastokuviolla. Taattua saksalaista tyylikkyyttä. Epäillään tehoa lisäävää vaikutusta.
Hinta: 7.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »