Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MFH BW taistelijan hanskat coyote

Saksan armeijan tst-käsineen mallilla valmistettuja hanskoja, ihan uutta kamaa siis. Pitkävartinen käsine sopii kaikkeen toimintaan jossa tarvitaan ohuempaa ja hyvällä otetuntumalla varustettua hanskaa. Kämmenpuoli ja rystyset nahkaa, selkämys joustavaa ja hengittävää 50/50 puuvilla/polyesteri kangasta. 

Hanska on vuoriton ja istuva. Jos haluaa käyttää hanskaa viileämässä säässä, ota pykälää isompi koko ja alle ohut villasormikas. Jos taas haluat tiukan ja ihonmyötäisen hanskan, ota pykälää "liian pieni". 

Materiaalit: kämmen ja rystyset 100% nahka, selkämys ja varsi 50% puuvilla 50% polyesteri. 

Hinta:25.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
L2 kpl
XL1 kpl

Suosittelemme myös

Britti villapaita, oliivi, ylijäämä

britti_villapaita.jpg&width=280&height=500
Britannian armeijan villapaita vastaa kotimaista M83 villapaitaa lähes täydellisesti. Laadullisesti paidat on hyviä, aitoa armeijan kamaa. Paidat on käytettyjä, joten hinta on paidan laatun nähden varsin edullinen. Jossain paidoissa saattaa olla ommeltuna erilaisia merkkejä hihaan, mutta ne on yleensä..
Hinta: 29.90 €

LapLap neopreenisormikas, musta-oranssi

laplap303_neopreenisormikas.jpg&width=280&height=500
Joustava neopreenisormikas on hyvä valinta koleaan ja kosteaan säähän. Pitokuvioitu hanska sopii erinomaisesti mestästykseen, kalastukseen ja ulkoiluun.
Kämmen ja selkämys eristävää neopreenia ja kämmenpuolella pistemäinen pitokuvio. Sormiosan tekstiilireunat parantavat istuvuutta, käyttömukavuutta..
Hinta: 12.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »