Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tsekkoslovakia nahkasormikkaat, käyttämätön, ylijäämä

Nahkahanskat Tsekkoslovakiasta. Ulkopinta ommeltu kokonaan ruskeasta nahasta ja sisäpuolella ohut ja pehmeä nukattu vuori. Näissä ei paljon hienouksia löydy ja hyvä niin, kunnon käyttöhanskat. 

Vaihtoehdot ilmoitettu hanskoihin merkattuina kokoina, suluissa hanskan ympärysmitta kämmenen kohdalta. Käyttämättömiä, joten muotoutuu käytössä nahkatavaran tapaan. Sormet hieman kapean malliset.

Hanskat on käyttämätöntä armeijan ylijäämää, varastoinnin jälkiä saattaa esiintyä. Ja tietysti nahassa luonnollisesti esiintyviä jälkiä. Osa hanskoista on saattanut hieman jäykistyä varastoinnissa, mutta nahanhoitoaineella näihin hengittää uuden elon helposti. 

Hinta:9.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
19 (18-19 cm)3 kpl

Suosittelemme myös

Britti villapaita, oliivi, ylijäämä

britti_villapaita.jpg&width=280&height=500
Britannian armeijan villapaita vastaa kotimaista M83 villapaitaa lähes täydellisesti. Laadullisesti paidat on hyviä, aitoa armeijan kamaa. Paidat on käytettyjä, joten hinta on paidan laatun nähden varsin edullinen. Jossain paidoissa saattaa olla ommeltuna erilaisia merkkejä hihaan, mutta ne on yleensä..
Hinta: 29.90 €

SA M82 pilottitakki, ylijäämä

sa_ilmavoimien_pilottitakki1.JPG&width=280&height=500
SA M82 vihreä pilottitakki Suomen armeijalta. Se astui palvelukseen vähän Hawk-harjoituskoneiden jälkeen. Draken- ja Mig 21Bis-hävittäjien vielä jyristessä taivaalla. Mukava takki pitää myös vähän vähemmän lennokkaissa hommissa.
Taskuja on viisi. Rintataskut (2 kpl) avautuvat viistosti kohti takin kokopitkää..
Hinta: 69.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »