Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Brittiläinen nahkasormikas, ylijäämä



Brittiläinen nahkasormikas

Brittien armeijan nahkasormikas viileään säähän. Ulkokuori kokonaan kestävää nahkaa ja sisällä kangasvuori. Ranteessa napakka resori joka pitää roskat ja tuulen ulkopuolella. Istuu käteen todella hyvin. Hyvälaatuisen nahan lisäksi hanskan sisäpuolella on kosteudelta suojaava vuorikangas.

Aseenkäsittely onnistuu pitävällä ja istuvalla hanskalla, joten tämä on hyvä vaihtoehto inttiin. Suojaa SA palvelushanskaa paremmin kosteudelta ja viimalta.

Kunto

Viimeisimpien täydennysten kunto on vaihdellut paljon, joten hanskat on hinnoiteltu kolmeen kuntoluokkaan:

(A) = Hyväkuntoinen käytetty tai käyttämätön. 
(B) = Käytetty, nahassa käytön jälkiä ja vuorista voi irrota nukkaa tai eristemurua. Pareja mahdollisesti yhdistelty saman koon hanskoista.
(C) = Kulunut, nahassa käytön jälkiä ja hanskan vuori mahdollisesti rikki. Hanskat saattavat olla eriparia. 

B-luokan hanskat ovat ns. "normaalia ylijäämää", eli täysin käyttökelpoista hanskaa joka on palveluskäytössä kulunut. A ja C luokan hanskat ylittävät tai alittavat totutun kunnon. Näissä on käytetty sen verran hyvää nahkaa, että huonoimmatkin parit käyvät eräilyyn ja työhommiin mainiosti. Halutessaan hanskasta voi leikata vuorin pois ja käyttää vaikka villasormikasta alla.

Käytettyä ylijäämää. 

Hinta alk.9.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
7 (A)21.90 €1 kpl
7 (B)14.90 €3 kpl
8 (C)9.90 €3 kpl

Suosittelemme myös

Belgialainen nahkasormikas, käyttämätön ylijäämä

belg_nahkasormikas_ylij1.JPG&width=280&height=500
Belgian armeijan vuorittomat nahkasormikkaat rannekiristyksellä. Simppeli nahkahanska sopii hyvin eräilyhommiin, mutta siistin näköinen käsine myös ihan päivittäiseen käyttöön.
Kuten kaikkia nahkatuotteita, myös näitä kannattaa aikaajoin hoitaa nahanhoitoaineella. Tämä pidentää nahan käyttöikää ja parantaa..
Hinta: 9.90 €

BW poolopaita, 100% puuvilla, ylijäämä

bw_poolo_pvl1.jpg&width=280&height=500
Saksan armeijan simppeli puuvillainen poolopaita vetoketjukauluksella. Tosi hyvä ja edullinen paita kovempaankin kulutukseen. Värinä oliivinvihreä, hyvin harmaa vihreä tai rusehtava oliivi.
Koot on ilmoitettu muodossa: paitaan merkitty armeijan kokonumero/koko, suluissa on suurpiirteinen vastaava kirjainkoko..
Hinta: 4.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »