Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mil-Tec Army-sormikas



Mil-Tecin army-hanska normaalilla varrella. Kämmenselkä joustavaa polyamidi-elastaani -neuletta, vahvikkeet polyuretaania. Kämmen ja otepuoli hyvän otteen antavaa nahkamaista keinomateriaalia. Kämmenessä ja peukalohangassa lisävahvike samasta materiaalista.

Väri on hyvin maastoutuva oliivinvihreä ja ranne kiristys Velcro-nauhalla. Hanska on vuoriton ja istuva. Jos haluaa käyttää hanskaa viileämässä säässä, ota pykälää isompi koko ja alle ohut villasormikas. Jos taas haluat istuvan hanskan, ota oman koon mukainen.

Päällinen 70% Nylon, 30% Elastaani
Vahvikkeet: 100% Polyuretaani
Pehmusteet: EVA

Hinta:17.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XXL1 kpl

Suosittelemme myös

LapLap neopreenisormikas, musta-oranssi

laplap303_neopreenisormikas.jpg&width=280&height=500
Joustava neopreenisormikas on hyvä valinta koleaan ja kosteaan säähän. Pitokuvioitu hanska sopii erinomaisesti mestästykseen, kalastukseen ja ulkoiluun.
Kämmen ja selkämys eristävää neopreenia ja kämmenpuolella pistemäinen pitokuvio. Sormiosan tekstiilireunat parantavat istuvuutta, käyttömukavuutta..
Hinta: 12.90 €

LapLap Cordura-sormikas, Thinsulate

laplap_cordurasormikas1.jpg&width=280&height=500
Jämäkkä Cordura-hansikas on vahva ja kulutuskestävä Thinsulate-eristeinen syys-talvi-kevät hansikas. Kämmenpuolella on otetta parantava nahkavahvike ja hanska sopii hyvin esimerkiksi mönkkärillä ajoon.
Kevyesti eristetty hanska sopii viileään vuodenaikaan, mutta se ei kuitenkaan ole aivan tunnoton tumppu..
Hinta: 15.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »