Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap peurannahkasormikkaat Primaloft®, miestenMiesten peurannahkasormikkaat Primaloft ®

Pehmeä mutta sitkeä peurannahka on ylellisen tuntuinen. Kämmenpuolen mokkanahka takaa otteelle hyvän pidon. Oikein hoidettuna nahkahanska on pitkäikäinen ja se muotoutuu käytössä käyttäjän käden mukaan.

Sisäpinnan pehmeä vuori on fleeceä ja välissä eristeenä toimii Primaloft®. Se on lämmintä kuin untuva eikä menetä eristyskykyään kostuneenakaan. Hansikkaat tuntuvat alkuun hieman jäykiltä tukevan nahan ja eristeen ansiosta mutta notkistuvat käytössä. Nämä ovat lämpimät sormikkaat kylmiin talvikeleihin. Hienomekaanisia hommia näillä ei ole tarkoituskaan tehdä.

Materiaalit: kuori 100% nahka, eriste Primaloft® ja vuori fleece.

Hinta:49.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
L1 kpl
XL2 kpl
XXL3 kpl

Suosittelemme myös

Belgialainen nahkasormikas, käyttämätön ylijäämä

belg_nahkasormikas_ylij1.JPG&width=280&height=500
Belgian armeijan vuorittomat nahkasormikkaat rannekiristyksellä. Simppeli nahkahanska sopii hyvin eräilyhommiin, mutta siistin näköinen käsine myös ihan päivittäiseen käyttöön.
Kuten kaikkia nahkatuotteita, myös näitä kannattaa aikaajoin hoitaa nahanhoitoaineella. Tämä pidentää nahan käyttöikää ja parantaa..
Hinta: 9.90 €

Mil-Tec Army-sormikas, lyhyt varsi

miltec_armysormikas_lyhyt_oliv1.jpg&width=280&height=500
Mil-Tecin army-hanska lyhyellä varrella. Kämmenselkä hyvin joustavaa polyamidi-elastaani -neuletta. Kämmen ja otepuoli hyvän otteen antavaa nahkamaista keinomateriaalia. Kämmenpuolen materiaalin rei'itys tekee sormikkaista mukavat kuumemmallakin kelillä.
Tällä käsineellä onnistuu myös teknisten vempainten..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »