Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap peurannahkasormikkaat Primaloft®, miesten



Miesten peurannahkasormikkaat Primaloft ®

Pehmeä mutta sitkeä peurannahka on ylellisen tuntuinen. Kämmenpuolen mokkanahka takaa otteelle hyvän pidon. Oikein hoidettuna nahkahanska on pitkäikäinen ja se muotoutuu käytössä käyttäjän käden mukaan.

Sisäpinnan pehmeä vuori on fleeceä ja välissä eristeenä toimii Primaloft®. Se on lämmintä kuin untuva eikä menetä eristyskykyään kostuneenakaan. Hansikkaat tuntuvat alkuun hieman jäykiltä tukevan nahan ja eristeen ansiosta mutta notkistuvat käytössä. Nämä ovat lämpimät sormikkaat kylmiin talvikeleihin. Hienomekaanisia hommia näillä ei ole tarkoituskaan tehdä.

Materiaalit: kuori 100% nahka, eriste Primaloft® ja vuori fleece.

Hinta:49.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M2 kpl
L5 kpl
XL7 kpl
XXL8 kpl
3XL2 kpl

Suosittelemme myös

Nahkasormikkaat villa/kashmir-neulevuorilla, miesten

mutka_nahkasorm_vilkashm1.jpg&width=280&height=500
Neulevuorillinen nahkasormikas aidosta nahasta. Vuori on valmistettu villasta (85%) ja kashmirista (15%) joten se on lämmin ja pehmeä kädessä. Notkean nahan ja yksikerroksisen vuorin ansiosta sormikaalla on hyvä ja pitävä otetuntuma esim. autolla ajaessa. 
Nahkasormikas muotoutuu käteen käytössä ja..
Hinta: 39.95 €

Brittiläinen nahkasormikas, ylijäämä

britti_nahkasormikas.jpg&width=280&height=500
Brittiläinen nahkasormikas
Brittien armeijan nahkasormikas viileään säähän. Ulkokuori kokonaan kestävää nahkaa ja sisällä kangasvuori. Ranteessa napakka resori joka pitää roskat ja tuulen ulkopuolella. Istuu käteen todella hyvin. Hyvälaatuisen nahan lisäksi hanskan sisäpuolella on kosteudelta suojaava..
Hinta: 9.90 € - 21.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »