Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA nahkasormikas



Suomen armeijan viralliset nahkasormikkaat/lomasormikkaat. Siistit mustat kokonahkaiset käsineet pehmeällä neulevuorilla. Vahva hanska on tarkoitettu pidettäväksi lomapuvun kanssa, mutta nahkahanskan hyvistä ominaisuuksista johtuen käsine luiskahtaa usein varusmiesten taistelukäsineeksi harjoituksissa.

SA nahkasormikkaat ovat vahvaa ja taipuisaa vuohennahkaa eivätkä ratkea kovassakaan käytössä. Niiden hyvä istuvuus ja laadukas nahka tarjoaa varman otepidon. Intin käsineistä nämä ovat käyttäjien ehdottomia suosikkeja. Täysnahkainen sormikas toimii monipuolisena käsineenä eräilyssä ja metsästyksessä.

Vaikka armeijan pukeutumisohje kieltää lomasormikkaan käytön taisteluharjoituksissa yms. palveluksessa tahtovat nämä sormikkaat olla usein varusmiesten valinta metsään. Nahkainen hanska suojaa käsiä tekstiilikäsinettä paremmin varsinkin kosteissa oloissa ja otepito on hyvä myös märkänä.

Koot hieman napakoita. Jos et ole varma kahden koon välillä, voit valita isomman. Kokotaulukon mitoilla valittuna käsine on myötäinen ja hieman tiukka.

Sormikkaat on valmistettu puolustusvoimien vaatimusten mukaisesti vettähylkivästä vuohennahasta. Sormikkaat voivat tuntua hieman napakalta uutena, mutta ota huomioon että nahka venyy ja muotoutuu käytössä.

Materiaalit

Pinta: 100% vuohennahka
Vuori: 50% villa, 50% akryyli

Hinta:34.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
727 kpl
867 kpl
9191 kpl
10144 kpl
1157 kpl
1238 kpl