Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Snowrock's ICE Lumicamo



Snowrock`s ICE SNOWCAMO

Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä ranne suojaa tuiskussa ja pehmeä vuorikangas tuntuu mukavalta kädessä.

Erikoisuutena Snowrock`s ICE rukkasessa magneetit joiden avulla hanskat on helppo kiinnittää roikkumaan metallisiin pintoihin (mootorikelkat, kairat, lämpöpatterit jne.).

Materiaalit: päälinen ja eriste 100% polyesteri, kämmen naudannahka

Hinta:29.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S3 kpl
L4 kpl
XL6 kpl
XXL4 kpl

Suosittelemme myös

Hollantilaisten toppahanska, ylijäämä

Hollantilainen_pakkasrukkanen_camo_800x800.jpg&width=280&height=500
Hollantilaisten laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita ja kiristimellä saat varren tiukaksi, ettei lumi tunge..
Hinta: 13.90 €

Britti kuorirukkanen, DPM, käyttämätön

brit_ecw_rukkanen.JPG&width=280&height=500
Brittien erittäin kylmän sään hansikasjärjestelmään kuuluva rukkanen on valmistettu kevyestä ripstop kankaasta ja kämmenpuoli on vahvistettu nahalla. Sisäpuolella kalvo ja pehmeä kangasvuori. Toppaamaton rukkanen toimii erinomaisena kuorirukkasena ja alle mahtuu laittamaan lämpötilan mukaan aluskäsinettä..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »