Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Snowrock's ICE Lumicamo



Snowrock`s ICE SNOWCAMO

Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä ranne suojaa tuiskussa ja pehmeä vuorikangas tuntuu mukavalta kädessä.

Erikoisuutena Snowrock`s ICE rukkasessa magneetit joiden avulla hanskat on helppo kiinnittää roikkumaan metallisiin pintoihin (mootorikelkat, kairat, lämpöpatterit jne.).

Materiaalit: päälinen ja eriste 100% polyesteri, kämmen naudannahka

Hinta:29.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S3 kpl
L4 kpl
XL6 kpl
XXL4 kpl

Suosittelemme myös

Taslan metsästyssormikas, Hipora-kalvo

metsastyskasine_taslan1.JPG&width=280&height=500
Istuvat metsästyshansikkaat tunnokkaalla liipasinsormella ja pitokämmenellä. Taslan on materiaalina vahva, likaa ja vettä tehokkaasti hylkivä, lämmin ja hengittävä, muotonsa ja värinsä pitävä. Pehmeä Taslan tekee käsineistä kahisemattomat ja Hipora -kalvo vedenpitävät. Lämpimyydestä huolehtii Thinsulate..
Hinta: 24.75 €

LapLap neopreenisormikas, musta-oranssi

laplap303_neopreenisormikas.jpg&width=280&height=500
Joustava neopreenisormikas on hyvä valinta koleaan ja kosteaan säähän. Pitokuvioitu hanska sopii erinomaisesti mestästykseen, kalastukseen ja ulkoiluun.
Kämmen ja selkämys eristävää neopreenia ja kämmenpuolella pistemäinen pitokuvio. Sormiosan tekstiilireunat parantavat istuvuutta, käyttömukavuutta..
Hinta: 12.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »