Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hiihto- ja ulkoilurukkanen "Hirvi" (Alces alces) softshell-/nahkarukkanenLämmin ulkoilurukkanen suomalaisen taiteilijan hirvi-kuvituksella. 

Laadukkaan rukkasen ominaisuudet on suunniteltu kotimaan keleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Hiihto, laskettelu, sauvakävely ja kaikkinainen reippailu kylmissä oloissa on tämän rukkasen ominta käyttöaluetta.

Kestävä, vuohennahkainen kämmen antaa pitävän otteen. Käsineen selkämyksen joustava, tuulenpitävä ja kosteutta hylkivä Softshell suojaa säältä. Rannetta suojaa lämmin neopreeni. Sisällä on kevyttä ja lämmintä thermo-eristettä. Tässä on rukkanen kylmistä käsistä kärsivälle.

Kuvat on painettu sublimaatio-menetelmällä suoraan kankaaseen, joten ne kestävät käytön, pesut ja pakkaset.

30 pv alin hinta: 29.95 €

Hinta:29.95 €39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XXL (12)1 kpl

Suosittelemme myös

LapLap Winter nahkasormikkaat

laplap_winter_nahkasormikas1.JPG&width=280&height=500
Klassisella keltaisella nahkahanskalla kelpaa suojautua talven kylmää vastaan. "Länkkäri" -henkinen hanska on valmistettu vuohennahasta ja sen sisäpuoli on eristetty pehmoisella teddyvuorilla. Ulkoiset saumat eivät paina sormia ja ranteen kuminauha parantaa käsineen istuvuutta.
Mitoitus on talvihanskalle..
Hinta: 14.90 €

Nappanahkarukkaset, aito turkis, miesten

mutka_-_nahka_rukkanen_-_musta_-_muokattu.jpg&width=280&height=500
Rukkaset, nappanahka, musta
Aidolla lammasturkiksella sisustetut rukkaset ovat monien mielestä parhaat kädensuojat pakkaskeleihin. Ja kyllähän nämä lämpimät ovat. Lammasturkis myös pysyy keinoturkista pidempää kuohkeana ja lämpimänä.  
Laadukas nappanahka säilyy hyvän näköisenä pitkään. Siitä ei väri..
Hinta: 69.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »