Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nappanahkarukkaset, aito turkis, naisten

Nahkarukkaset aidolla lammasvuorilla ja paksummalla nahalla

Vahva saumaton A-nahka kestää hyvin käyttöä ja pehmeä turkisvuori pitää sormet lämpimänä kovillakin pakkasilla. Nahka hengittää päästäen kosteuden pois pitäen kuitenkin viiman ulkona. Ranteen kuminauhakiristys estää lunta pääsemästä varresta sisään.

Aito lammasturkis pysyy normaalia keinokuitukarvaa pidempää kuohkeana ja lämpimänä. Pidempi varsiosa pitää ranteen tehokkaammin lämpimänä.

Jämäkkä nahka voi alkuun tuntua hieman jäykältä mutta notkistuu käytössä. Hyvä hoitoaine rukkasille ja kaikille muillekin nahkatuotteille on Nahkiss.

Materiaalit: päällinen 100% valikoitu lampaannahka, vuori 100% lammasturkis

Hinta:69.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
6.51 kpl
72 kpl

Suosittelemme myös

Nappanahkarukkaset, lyhyt, aito turkis, naisten

1639M-paksumpi_nahka_aito_turkis.jpg&width=280&height=500
Nahkarukkaset aidolla lammasvuorilla ja paksummalla nahalla
Vahva saumaton A-nahka kestää hyvin käyttöä ja pehmeä turkisvuori pitää sormet lämpimänä kovillakin pakkasilla. Nahka hengittää päästäen kosteuden pois pitäen kuitenkin viiman ulkona. Ranteen kuminauhakiristys estää lunta pääsemästä varresta..
Hinta: 64.95 €

Sveitsi rukkaset liipaisinsormella, ylijäämä

sveitsi_rukkanen_tumsin1.JPG&width=280&height=500
Sveitsiläiset nahkakämmenrukkaset liipaisinsormella. Ei ehkä se kaikista fiksuin malli, mutta toisaalta tosi edullinen laatuun nähden. Kämmenen nahka on vahvaa ja hanska pysyy hyvin kädessä. Liipaisinsormi on hieman hassusti laitettu kämmenen sisäpuolelle, mutta ehkä tähänkin tottuu käytössä.
Rukkasen..
Hinta: 9.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »