Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Savotta Reppu 202



Laskuvarjojääkäreiden LJK rinkan kanssa käytettäväksi suunniteltu 202 on jo klassikoksi muodostunut käsite. Se on äärimmäisen yksinkertainen ja erittäin kestävä reppu, käypä reppu niin arkikäyttöön kuin metsäänkin. Reppu 202 on alun alkaen suunniteltu mahdollisimman kevyeksi ja yksinkertaiseksi, jotta siitä saataisiin mahdollisimman tiukkaan pakattava. Reppua voidaan kantaa isompaan rinkkaan pakattuna josta se otetaan kantoon lyhyempiä retkiä varten. Alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan pitkät siirtymät kuljettiin LJK rinkka selässä, josta lyhyempiä tiedustelu- yms. reissuja varten kaivettiin Reppu ja pakattiin se tarvittavilla tarvikkeilla.

REPUN LOKEROINTI

Reppupussin päälokero (mitat noin 42 x 27 x 15 cm) suljetaan kaksisuuntaisella vetoketjulla. Tila on sisältä täysin lokeroimaton, eli erikoiset ja isotkin välineet saa mahtumaan. Pakkauksessa kannattaa käyttää oveluutta: asettelemalla esim. vaihtovaatteita taitettuna selkää vasten saat reppuusi toimivan selkäpehmusteen.

Ulkotasku (mitat noin 15 x 23 x 5 cm) suljetaan vetoketjulla. Tähän taskuun saat kätevästi saataville nopeasti tarvittavat pientarvikkeet.

KANTO

Päivärepun olkaviilekkeet ovat erittäin yksinkertaiset nauhat joiden pituussäätö onnistuu alakulmien muovisolkia käyttämällä. Reppua voi myös kantaa kädessä erittäin vahvasta kaksiosaisesta käsikahvastaan.

TEKNISET TIEDOT:

Ulkomitat: korkeus 42 cm, leveys 27 cm, syvyys 20 cm.
Selkäosan pituus: 40cm
Kokonaistilavuus: noin 17 l.
Paino: noin 0,30 kg.
Materiaalit: 1000D Cordura, Kroko vetoketjut ja muovisoljet
Värit: oliivinvihreä, musta ja M05.

Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Hinta:69.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Oliivi1 kpl

Suosittelemme myös

MOLLE T-pala D-lenkillä

molle_tpala_musta.jpg&width=280&height=500
Kätevästi siirrettävä kiinnityspiste MOLLE järjestelmän varusteisiin. Pujotetaan PALS nauhoitukseen.
Materiaalit: 100% polyesteri
Koko: pituus n. 13 cm (sis. lenkki), yläosan leveys n. 6,8 cm
Hinta: 3.50 €

HYLJE M05 Winter Woodland

hylje_m05woodland_haalari6.jpg&width=280&height=500
HYLJE on talvisen metsässäliikkujan klassikkohaalari. Puolustusvoimien talvitakissa käytössä oleva M05 Winter Woodland kuosi sulauttaa sinut huomaamattomaksi syksyiseen metsään. Kahisemattoman enstex-kankaan ansiosta liikkuminen sujuu hiljaisesti ja huomaamattomasti.
Kalvoton haalari sopii oivallisesti..
Hinta: 299.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »