Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MFH Assault I reppu, 30L, eri värejä



Assault I

Repussa yksi iso päätasku jonka vetoketju aukeaa alas asti. Vetoketjussa kaksi vedintä, joten pakkaaminen ja purkaminen on helppoa, tavaran saa otettua käteästi myös pohjalta. Päätaskun jälkeen löytyy toinen korkea mutta kapeampi säilytystila omalla vetoketjullaan. Uloimpana kaksi erikokoista vetoketjullista etutaskua.

Pehmustetut ja säädettävät olkaimet D-renkailla ja pituussäädöllinen vyötäröhihna. Repun kyljissä kompressiohihnat joilla repun voi kiristää litteäksi, tai voit myös käyttää hihnoja erinäisten varusteiden kiinnitykseen. Myös pohjasta löytyy kiristettävät hihnat. Selkää vasten tarranauhallinen tasku esim. juomarakolle. Lukematon määrä kiinnityspisteitä Molle-taskuille.

Vetoisuus n. 30 litraa. Ylälaidassa kantokahva. 

Koko: 45 x 25 x 20 cm

Materiaalit: 100% polyesteri

Hinta:49.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
HDT-LE6 kpl
HDT-camo5 kpl
Snake Black10 kpl
Vegetato desert5 kpl
Tropentarn5 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec Assault yksiolkain, 29L, eri värejä

mt_yksiolkain_iso_oliv1.jpg&width=280&height=500
Mil-Tec Assault reppuperheen suurempi yksiolkainreppu on tilava reissureppu eräilyyn, matkailuun ja päivittäiseen käyttöön. Assault repuille tyypillesti myös tämä malli on laajennettavissa MOLLE yhteensopivilla lisäosilla. PALS kujastojen lisäksi repusta löytyy monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet ulkoisilla..
Hinta: 49.90 €

Ensiapupakkaus MOLLE, 43-osaa, eri värejä

ensiapu_mt_iso_oliv.jpg&width=280&height=500
Monipuolisesti varustettu ensiapupakkaus MOLLE yhteensopivuudella. 
MOLLE taskuun pakattu laadukas Saksassa valmistettu LEINA-WERKE GmbH ensiapusetti. Paketti on helppo kiinnittää kantolaitteen PALS kujastoon, näin ensiaputarvikkeet ovat saatavilla helposti ja nopeasti. Pakkaus kulkee mukana myös veneessä..
Hinta: 43.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »