Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

M05 pakkastakki Hunter, pakkaskuvio



Puolustusvoimien M05 pakkastakista paranneltu Hunter versio tuo erinomaiseksi todettuun takkiin nipun uudistuksia ja parannuksia metsästys- ja eräkäyttöön. Takin toimivaksi todettu malli on pysynyt samana ja materiaalit täyttävät edelleen kovimmatkin vaatimukset. Parannuksia on tehty eristyksen ja käytännöllisyyden osalla. 

Pintakangas on puolustusvoimien käyttämää korkealaatuista, likaa ja vettä hylkivää Viking kangasta M05 talvimaastokuviolla. Kangas täyttää puolustusvoimien vaatimukset niin naamioinnin kuin kestävyydenkin osalta. Kaksikerroksisen vuorikankaan välistä löytyy laadukas Climashield eriste. Uusi rakenne ja eriste antavat takille erinomaisen eristyskyvyn, lämpö säilyy jopa huomattavasti puolustusvoimien mallia tehokkaammin. Climashield ontelokuitueristeen rakenteen ansiosta tikkauksien määrää voidaan vähentää merkittävästi, joka taas vähentää kylmäsiltojen määrää takissa. 

Takin olkapäälle on lisätty puhelintasku esim. metsästyspuhelimelle. Itsestäänlukittuva vetoketju pitää antennin paikoillaan ja puhelin ei pääse tippumaan taskusta vahingossa. Rinnasta löytyy kaksi pystysuuntaista rintataskua ja helmassa kaksi vaakasuuntaista taskua. Rinta- ja helmataskuissa suojana lumiläpät. Tilava huppu kiristettävällä kasvoaukolla suojaa tuulelta ja sateelta, hupun takana säätönauha jolla hupun kokoa voi säätää. Takin helmassa ja vyötäröllä säädettävät kuminauhakiristyset. Hihansuissa leveät tarranauhat jotka auttavat pitämään lumen ja tuulen ulkopuolella sekä lämmin fleece vuori ranteiden kohdalla. 

Neppareiden, tarranauhojen ja vetoketjujen laadussa ei ole tingitty. Kaikki tarvikkeet on valittu kestämään kovaa käyttöä ja olosuhteita. Tarranauhat kestävät yli 10 000 avausta ja käytetyt spiraalivetoketjut on suunniteltu ammattilaiskäyttöön.

Katso myös: M05 pakkashousut "Hunter"

Materiaalit:

Päällikangas: 70% PES 30% Co 230 g/m2
Vuori, vanu: Climashield 110 g/m2
Hupun vuori, fleece: 100% PES

Hinta:229.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (748)2 kpl
M (750)4 kpl
L (752)2 kpl
XL (754)1 kpl
XXL (756)3 kpl

Suosittelemme myös

SA M05 lumipuvun housut

sa_m05_lumipuvunhousut1.JPG&width=280&height=500
Lumipuku M05 housut
Suomen armeijan M05 lumipuvun housut. Lunta ja vettä hylkivät kuorihousut jotka puetaan pakkashousujen päälle naamioimaan, tuo myös mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Korkea selkämys ja henkselit pitävät housut kurissa myös kovemmassa menossa, ei tarvitse nostella joka..
Hinta: 89.90 €

Kreikkalainen kenttätakki irtovuorilla, US M65 malli, käyttämätön ylijäämä

kreikka_ustype_m65takki1.jpg&width=280&height=500
Legendaarisen jenkkien M65 "maiharitakin" mallilla valmistettuja kenttätakkeja Kreikan armeijan ylijäämästä. Erittäin toimiva kampe kaikkeen könyämiseen, oltiin sitten maastossa tai urbaanissa ympäristössä. Kaikista kevein asuste tämä takki ei ole, mutta tämähän vain kuuluu asiaan.
Valmistettu tiiviistä..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »