Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M05 lumipuvun takki



Lumipuku M05 takki

Suomen armeijan M05 lumipuvun takki. Talviseen naamiointiin suunniteltu lumipuku on helppo vetää muun talvivaatetuksen päälle, jolloin se tarjoaa lumikuvion lisäksi mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Hihojen sisällä lumisuojat sekä vyötäröllä, hupussa ja helmassa säädettävä kuminauha. Päätä suojaa tilava huppu ja rinnassa pystyvetoketjulliset taskut.

Takissa käytännöllisen väljä leikkaus, joten se on helppo pukea ja se ei rajoita liikkumista, alle mahtuu luonnollisesti pakkasvaatetus. Valmistettu kestävistä, vettä ja lunta hylkivistä materiaaleista. Kuviolla erinomainen naamiointikyky lumisessa maastossa. 

Pukuun saatavilla myös Lumipuku M05 housut

Materiaalit: 70% polyesteri, 30% puuvilla

Pesu: 60°C

Hinta:99.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (748)8 kpl
M (750)2 kpl
L (752-54)1 kpl

Suosittelemme myös

BW t-paita, ylijäämä

bw_tropical_tpaita_ylij1.jpg&width=280&height=500
Saksan armeijan trooppisiin oloihin tarkoitettu t-paita. Ulkopinnalla puuvilla ja sisäpinnalla pikee-neulottu polyamidi, joka toimii hyvänä kosteutta siirtävänä aluskerroksena. Suunniteltu  trooppiseen ilmastoon mutta toimii kyllä hyvin meikäläisessäkin.
Vaihtoehdoissa paitoihin merkattu koko ja suluissa..
Hinta: 4.95 €

Slovakia M97 parkatakki, käyttämätön ylijäämä

slovakia_m97parka1.jpg&width=280&height=500
Monitaskuinen maastotakki suojaavalla hupulla ja pitkällä helmalla. Kestävistä materiaaleista valmistettu takki sopii erinomaisesti eräilyyn ja metsästykseen. Kangas ei pahemmin kahise ja sen on helppo käsitellä tekstiilivahalla tai suihkutettavalla kyllästeellä kosteutta vastaan. Kangas on hengittävää..
Hinta: 49.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »