Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M05 lumipuvun takki



Lumipuku M05 takki

Suomen armeijan M05 lumipuvun takki. Talviseen naamiointiin suunniteltu lumipuku on helppo vetää muun talvivaatetuksen päälle, jolloin se tarjoaa lumikuvion lisäksi mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Hihojen sisällä lumisuojat sekä vyötäröllä, hupussa ja helmassa säädettävä kuminauha. Päätä suojaa tilava huppu ja rinnassa pystyvetoketjulliset taskut.

Takissa käytännöllisen väljä leikkaus, joten se on helppo pukea ja se ei rajoita liikkumista, alle mahtuu luonnollisesti pakkasvaatetus. Valmistettu kestävistä, vettä ja lunta hylkivistä materiaaleista. Kuviolla erinomainen naamiointikyky lumisessa maastossa. 

Pukuun saatavilla myös Lumipuku M05 housut

Materiaalit: 70% polyesteri, 30% puuvilla

Pesu: 60°C

Hinta:99.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (748)8 kpl
M (750)2 kpl
L (752-54)1 kpl

Suosittelemme myös

BW poolo, 68% puuvilla 32% polyamid, ylijäämä

bw_poolo_68puuvil.JPG&width=280&height=500
Saksan armeijan pitkähihainen aluspaita. Hengittävä kangas siirtää kosteutta pois iholta ja vetoketjullisella kauluksella on helppo säätää lämpötilaa. Kestävä, mukava ja toimiva aluspaita erittäin edulliseen hintaan.
Puuvillan ja polyamidin seos kuivuu nopeammin kuin vastaava täyspuuvillapaita. Keinokuitu..
Hinta: 4.95 €

Kenttäpoolo M91 musta

m91_kenttapoolo1.jpg&width=280&height=500
Suomen armeijan poolopaita on suunniteltu käytettäväksi ihoa vasten teknisenä aluskerrastona. Kangas on hengittävä ja lämmin, vetoketjullisen kauluksen saa taitettua kätevästi tarvittaessa. Kotimaisella mitoituksella tehty paita on käytännöllinen ja mukava päällä, pitkä selkämys pysyy aisoissa kovemmassakin..
Hinta: 54.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »