Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti Windproof Smock, DPM, ylijäämää



Brittiläinen maastotakki "Smock" DPM -kuviolla. Kevyestä ja tuulenpitävästä kankaasta valmistettu takki on kerännyt kiitosta eräily ja metästys piireissä. Takista löytyy runsaasti taskutilaa, suojaava ja tilava huppu sekä hyvät säädöt kerrospukeutumiseen.

Hengittävä kangas päästää ylimääräisen kosteuden poistumaan kovemmassa liikkeessä, mutta se on tarpeeksi tiivis pysäyttämään viiman. Väljä leikkaus mahdollistaa paksumpien kerrosten lisäämisen kelien viiletessä. Kangas on helppo käsitellä vahalla tai suihkeella vettähylkiväksi.

Vyötäröllä ja helmassa kiristykset. Hihojen suissa tarranauhakiristys. Hupun reunassa kiristysnauha sekä muotoiltava lippa. Huppu voidaan sulkea rullalle niskaan tarvittaessa. Taskujen läpät suurilla napeilla joiden käyttö onnistuu kotalaisesti myös hanskat kädessä, rinnan pystytaskuissa vetoketjut.

Kokomerkinnät henkilön pituus / rinnanympärys.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Kunto normaalia käytettyä ja pestyä vaatetta. Enemmän kuluneet (B-laatu) ja käyttämättömät hinnoiteltu erikseen.

Hinta alk.29.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
170/96 cm39.90 €1 kpl

Suosittelemme myös

MFH villapipo, eri värejä

mfh_villapipo_musta1.jpg&width=280&height=500
Lämmin villapipo laadukkaasta tiheästä villaneuleesta. Napakasti istuva pipo on ryhdikkään näköinen ja mukava päässä, pituutta on riittävästi peittämään korvat. Joustavan neuleen ansiosta pipo pysyy hyvin päässä ilman puristavaa tunnetta.
Materiaali on 100% villa, joten pipo sopii erinomaisesti niin..
Hinta: 15.50 €

Dralonpipo, eri värejä

dralonpipo4.JPG&width=280&height=500
Klassinen taittoreunainen pipo joustavasta neuleesta. Tyyliltään pipo muistuttaa merellistä Cousteau pipoa, mutta tämä sopii mainiosti myös ulkoiluun kuivallakin maalla. Pehmeä ja ei kutise.
Materiaali 100% dralon
Hinta: 20.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »