Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sveitsi M70 parkatakki, ylijäämä



Sveitsiläinen M70 maastotakki hupulla

Sveitsin armeijan hupullinen maastotakki alppi-maastokuviolla. Kuvio toimii erinomaisesti ainakin ruskan aikaan. Voipi olla ihan hyvä myös kallioilla ja niityillä.

Kangas tukeva, kestävä ja hengittävä 50/50% puuvilla/polyesteri tai 100% puuvilla.

Ominaisuuksia kuin sveitsin armeijan linnkuveitsessä ja säätöjä joka lähtöön. Takin huppu napitettavissa lyhyeksi / pitkäksi ja hupussa (lähes kaikissa) kasvojen eteen pudotettava maastoverkko. Sisällä selkäpuolella tilava tasku, joka toimii tarvittaessa vaikka pienenä reppuna. Taskuja niin paljon, ettei enempää tarvita. Taskut mitoitettu niin, että niihin menevät patruunakammat vaivattomasti. Takki on selvästi suunniteltu niin, ettei sen kanssa tarvitse käyttää erillistä taisteluvyötä. Kyynärpäissä kosteussuojat, ettei makoillessa kastu.

Mitoittettu niin, että alle mahtuu villapaita. Ei kuitenkaan kannata ottaa liian pientä, sillä hihat ovat kotimaiseen verrattuna hieman lyhyemmät ja enemmän pessyt yksilöt ovat voineet aavistuksen kutistua hihoista.

Armeijan ylijäämää. Pääosin käytettyjä, mutta seassa joitakin lähes käyttämättömiä.

Hinta:29.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
48 (S)2 kpl

Suosittelemme myös

SA sarkahousut, musta/sinimusta, ylijäämä

sa_sarkahousut_mu1.JPG&width=280&height=500
Perinteiset armeijan sarkahousut. Villainen housu on aika lyömätön valinta taistelussa kylmää vastaan ja ei nämä pienestä kosteudestakaan säikähdä. Laatukin on tosi hyvää, aitoa Suomen armeijan ylijäämää.
Väri todella tumman sininen, käytännössä hienoisesti sinertävä musta.
Huom! Vyötärön mitoitus..
Hinta: 29.90 €

SA karvalakki, harmaa, ylijäämä

sa_karvalakki_harmaa1.JPG&width=280&height=500
Klassikko Suomen armeijan varustuksesta. Harmaa karvalakki on tyylikäs ja lämmin asuste myös siviilissä.
Huom! Kokovaihtoehdot lakkiin merkattuna kokona (pään ympärys senteissä). Kannattaa valita ainakin kokoa isompi kuin oman pään mitta sillä lakit ovat käytettyjä ja usein aavistuksen kutistuneita..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »