Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Italialainen kenttäasu, käyttämätön ylijäämä

Italialainen maastopuku jenkkien Woodland maastokuvioon perustuvalla mimetico Roma 90 camolla. Kevyestä puuvillakankaasta valmistettu puku sopii hyvin kotimaan eräilyyn "kevät-kesä-alkusyksy" -akselilla. Hengittävässä puvussa on hyvä liikkua ja sen alle on helppo kerrostaa lisäersitettä kelien viiletessä.

Takin hihoissa pikkutaskut ja puvussa tarrapaikkoja merkeille. Housuissa reisitaskut ja takataskut molemmin puolin, läppien sulku tarranauhalla. Kyynerpäissä ja polvissa vahvikkeet. Lahkeiden suut pysyvät aloillaan kuminauhalla. 

Käytetty kangas on melko kevyttä puuvillakangasta jossa hienoisesti joustoa. Hyvin hengittävää ja ilmavaa, toki kosteissa oloissa voi vaatia vahauksen tai tekstiilikyllästeen avun. 

Vaihtoehtojen koot merkattu pukuun merkityllä kokonumerolla, numerot leveyskoko ja kirjaimet kertovat pituuden (R = normaali, L = pitkä). Pituueroa pitkän eduksi muutama sentti.

Materiaalit: 95% puuvilla, 5% muut kuidut

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää.

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
58R (58 normaali)1 kpl
58L (58 pitkä)1 kpl

Suosittelemme myös

M05 pakkashousut Hunter, lumikuvio

pakkashousut_m05hunter_lumi1.jpg&width=280&height=500
M05-pakkashousut ovat tutut armeijasta ja ne on valmiina kovimpiin pakkasiin. Nämä Suomen sotaväenkin vuolaasti kehumat henkselihousut ovat omiaan pilkki- tai hirvipassihommiin. Housut on erittäin helppo pukea päälle ja riisuakin, vaivaton heittää päälle vaikka passipaikalla. Näppärät, maastoon sulautuvat..
Hinta: 167.00 €

Maastoasun M05 RES housut

m05housut_syvatty800.jpg&width=280&height=500
SA M05 maastopuvun housut
SA M05 maastohousu on armeijan tekniset vaatimukset täyttävän maastopuvun alaosa. Erittäin onnistuneella M05 maastokuviolla varustetut housut sopivat maanpuolustustoiminnan lisäksi erittäin hyvin retki- ja erähousuiksi. Suomen luontoon suunnitellun maastokuvion, tilavien taskujen..
Hinta: 97.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »