Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti air crew villahaalari, oliivi, ylijäämä

Brittilentäjän villahaalari on kuin SA m83 villapaita, johon on neulottu lahkeet ja laitettu eteen kokopitkä vetoketju. Haalari mukautuu kantajansa vartalonmuotoihin kuten SA villapusero.  Joustava malli sopii sekä miehille että naisille.

Resorineule synnyttää neuleeseen ilmakanavat, jotka eristävät paremmin kuin tasoneulottu villa. Taatusti lämmintä vaatetta pitkäänkin väijyyn. Etuosan vetoketjun saa avattua haalariketjun tapaan myös alaosastaan. Villa on samaa laatua kuin villapaidassakin. 

Käyttökokemuksien mukaan toimii erittäin hyvin välikerroksena talvisissa ulkoharrasteissa kovillakin pakkasilla. Esim. pilkillä melko lyömätön valinta haalarin alle.

Koot ilmoitettu rinnanympäryksen ja henkilön pituuden avulla, esim.: (< 99 cm, 173-183 cm)  rinnanympärys alle 99 cm ja pituus 173-183 cm. Suluissa armeijan kokomerkintä. Neule on sivuttaissuunnassa hyvin joustavaa, joten absoluutisen tarkkaa senttimittaa näissä ei kannata huolehtia. Pituudetkin melko joustava käsite. Niinpä leveyskokoja ei ole kuin kaksi: Small < 99 cm ja Large > 99 cm.

Materiaali: 100% villa tai 80% villa, 20% nylon, emme erottele.

Brittiarmeijan käytettyä hyväkuntoista ylijäämää.

Hinta:79.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
< 99 cm / 173 cm - 183 cm (Medium Small)2 kpl
> 99 cm / 173 cm - 183 cm (Medium Large)5 kpl
> 99 cm / > 183 cm (Long Large)4 kpl

Suosittelemme myös

Brittiläinen nahkasormikas, ylijäämä

britti_nahkasormikas.jpg&width=280&height=500
Brittiläinen nahkasormikas
Brittien armeijan nahkasormikas viileään säähän. Ulkokuori kokonaan kestävää nahkaa ja sisällä kangasvuori. Ranteessa napakka resori joka pitää roskat ja tuulen ulkopuolella. Istuu käteen todella hyvin. Hyvälaatuisen nahan lisäksi hanskan sisäpuolella on kosteudelta suojaava..
Hinta: 9.90 € - 21.90 €

Anar Garra naisten merinovillahousu

anar_garra_merinohousu_naisten1.jpg&width=280&height=500
Anar Garra on lämmin ja hengittävä merinovillahousu alimpaan kerrokseen. Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Merinovilla pysyy lämpimänä ja mukavana myös kosteissa oloissa, joten se sopii erinomaisesti aluskerrastoksi myös aktiivisemille reisuille ja veneilyyn..
Hinta: 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »