Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Viking Lava Merino-PrimaLoft aluskerrasto, miesten



Huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu aluskerrasto talviseen ulkoiluun ja urheiluun. Suunniteltu pitämään käyttäjänsä kuivana ja lämpimänä kylmissä oloissa.

Anatomisesti istuva alusasu yhdistää korkealaatuisen PrimaLoft eristekuidun ja hienon merinovillan luoden erinomaisesti eristävän, hengittävän ja nopeasti kuivuvan materiaalin. Iholla materiaali tuntuu sileältä ja villan ominaisuuksien ansiosta se säilyttää lämmön myös kosteana. "Ultra Fine" PrimaLoft kuitu ei ime kosteutta itseensä vaan vettä hylkivänä se tehostaa kosteuden siirtymistä seuraaviin kerroksiin. Merino-PrimaLoft yhdistelmän ansiosta asun lämmönsäätely vaihtuvissa olosuihteissa on erinomainen. Elastaani tuo asuun urheilussa tarvittavaa joustoa ja parantaa sen istuvuutta.

Joustavuutensa ansiosta asu myötäilee kehoa, mutta mahdollistaa laajat liikeradat myös aktiivisemmassa menossa. Saumojen määrä, malli ja sijainti on suunniteltu minimoimaan hiertymien ja painaumien syntyminen.

Antibakteerinen materiaali estää hajujen syntymistä ja pitää asun hygienisenä myös pitkillä vaelluksilla. Kun pesun aika koittaa, asu voidaan pestä 40 asteen konepesussa.

Koot: S (42-44), M (46-48), L (50-52), XL (54-56), XXL (58-60)

Materiaalit: 62% merinovilla (Primaloft Silver Performance Yarn), 30% polyesteri, 8% elastaani

Hinta:99.00 €129.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
M1 kpl
XL2 kpl
XXL1 kpl

Suosittelemme myös

Tam-Silk Lasten merinovillasilkkinen aluspaita

tamsilk_lasten_alusasut1.jpg&width=280&height=500
Lasten merinovillasilkkinen aluspaita. Ohut ja miellyttävä ihoa vasten, lämmittää juuri sopivasti mutta ei kutita. Erittäin hengittävä ja kestävä neulos. Valmistettu Suomessa, Kangasalan kunnassa.
Tuotetiedot:
Materiaali: 85% merinovilla, 15% silkki Väri: meleerattu harmaa, musta, hiekka, sinimusta-raidallinen..
Hinta: 39.90 €

Tekninen alushousu "Power-merino", musta

origo_powermerino_housu1.JPG&width=280&height=500
Power-merino alus-/väliasun housut
Huippukevyt ja kestävä alushousu vaativaan käyttöön. Kaksikerroksinen kangas yhdistää Cordura-nylonin kestävyyden merinovillan lämmittäviin ominaisuuksiin.
Housujen materiaalina käytetty Cordura-nylon on kulutuskestävyydeltään omaa luokkaansa moniin muihin aluskerrastoihin..
Hinta: 59.00 €69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »