Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M05 lumipuvun housut



Lumipuku M05 housut

Suomen armeijan M05 lumipuvun housut. Lunta ja vettä hylkivät kuorihousut jotka puetaan pakkashousujen päälle naamioimaan, tuo myös mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Korkea selkämys ja henkselit pitävät housut kurissa myös kovemmassa menossa, ei tarvitse nostella joka loikalla. Vyötäröllä kuminauhakiristys ja lahkeiden suissa kuminauhat. Polvien kohdalla tarroilla avattavat taskut joihin voi pujoittaa polvipehmikkeet. Sivutaskujen kohdalla läpiviennit alempien housujen taskuille ja lahkeissa reisitaskut tarrasulkuisella läpällä.

Käytännöllisen väljä leikkaus, joten se on helppo pukea ja se ei rajoita liikkumista, alle mahtuu luonnollisesti pakkasvaatetus. Valmistettu kestävistä, vettä ja lunta hylkivistä materiaaleista. Kuviolla erinomainen naamiointikyky lumisessa maastossa. 

Pukuun saatavilla myös Lumipuku M05 takki

Materiaalit: 70% polyesteri, 30% puuvilla

Pesu: 60°C

Hinta:89.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (748)3 kpl
XXL (758-60)1 kpl

Suosittelemme myös

Merinovillapipo, ohut, eri värejä

mfh_merinopipo_mu.jpg&width=280&height=500
Ohut ja joustava pipo 100% merinovillasta
Ohut yksikerroksinen merinovillapipo on ihanteellinen pipo urheiluun, vaellukseen ja muuhun aktiiviseen menoon. Toki tosi mukava pitää päässä rauhallisemmassakin vauhdissa. Antibakteerinen ja nopeasti kuivuva pipo on hygieninen pitkilläkin reissuilla. Joustava..
Hinta: 17.95 €

Mil-Tec Commando reppu/rinkka, 55L

miltec_commandoreppu_oliv1.jpg&width=280&height=500
Isojen reppujen tai pienten rinkkojen kategoriaan osuva "Commando" on hieman kliseisestä nimestään huolimatta varsin käytännöllisillä ominaisuuksilla varustettu kantolaite. Simppelin rakenteen ja varmojen materiaalien ansiosta reppu tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen retkeilyyn.
Ylhäältä avautuvan päätaskun..
Hinta: 84.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »