Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M05 lumipuvun housut



Lumipuku M05 housut

Suomen armeijan M05 lumipuvun housut. Lunta ja vettä hylkivät kuorihousut jotka puetaan pakkashousujen päälle naamioimaan, tuo myös mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Korkea selkämys ja henkselit pitävät housut kurissa myös kovemmassa menossa, ei tarvitse nostella joka loikalla. Vyötäröllä kuminauhakiristys ja lahkeiden suissa kuminauhat. Polvien kohdalla tarroilla avattavat taskut joihin voi pujoittaa polvipehmikkeet. Sivutaskujen kohdalla läpiviennit alempien housujen taskuille ja lahkeissa reisitaskut tarrasulkuisella läpällä.

Käytännöllisen väljä leikkaus, joten se on helppo pukea ja se ei rajoita liikkumista, alle mahtuu luonnollisesti pakkasvaatetus. Valmistettu kestävistä, vettä ja lunta hylkivistä materiaaleista. Kuviolla erinomainen naamiointikyky lumisessa maastossa. 

Pukuun saatavilla myös Lumipuku M05 takki

Materiaalit: 70% polyesteri, 30% puuvilla

Pesu: 60°C

Hinta:89.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (748)3 kpl
XXL (758-60)1 kpl

Suosittelemme myös

Boonie M05, oranssi

m05boonie_oranssi1.JPG&width=280&height=500
Boonie SA M05 malli oranssina
Booniehan on lierihattu, joka kehitettiin alun perin toisen maailmansodan jälkeen sotilaskäyttöön. Tunnetuksi sen tekivät USA:n erikoisjoukot Vietnamin sodan aikana, jossa sen muoto sulautui hyvin viidakon epäsäännöllisiin kuvioihin. Sittemmin moni maa on ottanut boonien..
Hinta: 35.00 €

SA hihamerkit alikersantti, 1 pari, eri värejä, ylijäämä

sa_arvomerkki_alik1.JPG&width=280&height=500
Ommeltava alikersantin hihamerkki, harmaa pohjakangas
Merkki n. 7,7 cm ja pohjineen n. 10 cm leveä
Suomen armeijan ylijäämää.
Hinta: 3.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »