Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

M05 pakkashousut Hunter, pakkaskuvio



M05 Pakkashousut (Hunter malli)

"Hunter" mallin housut ovat metsästys ja eräkäyttöön parannellut versiot puolustusvoimien mallista. Samat laadukkaat materiaalit, mutta housujen etupuoli nousee korkeammalle ja etupuolella taskut reisien korkeudella. Täytteenä lämpimämpi Climashield onttokuitueriste, joka tekee housuista vielä intin mallia eristävämmät kovilla pakkasilla. Käytännöllisenä lisäyksenä lahkeiden suissa kuminauhakiristys.

M05-pakkashousut ovat tutut armeijasta ja ne on valmiina kovimpiin pakkasiin. Nämä Suomen sotaväen pakkasasusta jatkojalostetut henkselihousut ovat omiaan pilkki- tai hirvipassihommiin sekä kaikkeen muuhun eräilyyn. Housut on erittäin helppo pukea ja riisua, vaivaton heittää päälle vaikka passipaikalla. Housujen lahkeissa löytyy molemmin puolin vetoketjut jotka avautuvat ylös asti ja etupuolella vetoketjullinen halkio. Avautuvien sivujen ansiosta housut on helppo pukea isotkin saappaat jalassa. Henkselit pitävät housut ylhäällä ja vyötärön leveyttä voi säätää kuminauhakiristyksellä. Vetoketjut, klipsit ja materiaalit on valittu kestämään kovaa käyttöä.

Näissä yhdistyy keveys, M05 camo -kuosi sekä käytettävyys. Nämä päällä voit liikkua ihan oikeasti, mutta maratonille ehkä kannattaa valita jotkin muut housut – lämmin tulee liikkuessa. 

Katso myös: M05 pakkastakki "Hunter"

Materiaalit:

Päällikangas: M05 pakkaskangas, 70% polyester / 30 % puuvilla
Vuori, vanu ja fleece 100% polyester

Hunter vuori: Climashield 110 g/m2

Hinta:197.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (748)2 kpl
M (750)3 kpl
L (752)2 kpl
XL (754)2 kpl

Suosittelemme myös

Anar Hirvas naisten oranssi camo metsästystakki

Anar_Hirvas_W_naisten_puku_edesta_mallin_paalla_1200x.jpg&width=280&height=500
Anar Hirvas -hirvijahtitakin ominaisuuksia ja rakenteita suunniteltaessa ovat lähtökohtana olleet syksyn jahtikauden alati muuttuvat sääolosuhteet, metsästäjien tarpeet ja toiveet, hirvijahtivaatteita koskevat asetukset, sekä tyylikkyys. Lopputuloksena on syntynyt täysin tuulen- ja vedenpitävä takki..
Hinta: 149.00 €189.00 €

BW t-paita, oliivi, uusi

mt_bw_tpaita_oliv1.jpg&width=280&height=500
Laadukas uusiotuotanto Saksan armeijan aluspaidasta. Sivusaumaton puuvillainen t-paita on mukava päällä ja helppo hoitaa, nämä ovat armeijan vaatteille ominaisesti käyttöön tehtyä kampetta.
Paidan leikkaus on melko myötäinen ja istuva. Kauluksessa ja hihojen suissa resorit.
Valmistaja: Mil-Tec 
Materiaalit:..
Hinta: 14.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »