Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

M05 pakkashousut Hunter v. 2.0 lumikuvio



M05 Pakkashousut Hunter v. 2.0

Housut ovat erikoiskevyet ja käytännöllisillä ominaisuuksilla jalostetut versiot puolustusvoimien mallista. Intin versioon verrattuna housujen etupuoli nousee korkeammalle ja etupuolella taskut reisien korkeudella. Täytteenä lämpimämpi Climashield, joka tekee housuista vielä intin mallia eristävämmät kovilla pakkasilla.

Liikkuvuutta on lisätty nykyaikaisilla keveillä materiaaleilla. Pintakangas on RipStop hiilikuituvahvistettua polyamidia. Kalvoton kangas hengittää ja on miellyttävä pitää liikkuessa. Kangas on viimeistelty vettä ja likaa hylkiväksi.

Lämpöeristeenä housuissa on Climashield Apex onttokuituinen lämpöeriste, joka on käytössä mm. USA:n armeijan pakkasasusteissa. Climashield ontelokuitueristeen ristikkäisistä laidasta laitaan ulottuvista filamenteista muodostuva rakenne vähentää tarvittavien tikkausten eli kylmäsiltojen määrän takissa murto-osaan.  

Housut on erittäin helppo pukea päälle ja riisuakin, vaivaton heittää päälle vaikka passipaikalla. Näppärät, maastoon sulautuvat kylmän kelin pakkashousut. Housujen lahkeissa löytyy molemmin puolin vetoketjut jotka avautuvat ylös asti. Avautuvien sivujen ansiosta housut on helppo pukea isotkin saappaat jalassa. Henkselit pitävät housut ylhäällä ja vyötärön leveyttä voi säätää kuminauhakiristyksellä.

Vetoketjut, klipsit ja materiaalit on valittu kestämään kovaa käyttöä.

Housuissa yhdistyy keveys, M05 camo -kuosi sekä käytettävyys. Nämä päällä voit liikkua ihan oikeasti, mutta maratonille ehkä kannattaa valita jotkin muut housut – lämmin tulee liikkuessa. 

Katso myös M05 pakkastakki Hunter v. 2.0

Materiaalit:

Päällikangas: 98% PA, 2% hiilikuitu, 75g/m2
Vuori, vanu: Climashield 100 g/m2
Hupun vuori, fleece: 100% PES

Hinta:169.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL (54)1 kpl

Suosittelemme myös

BW maastotakki, Saksa, ylijäämä

bw_kesatakki.jpg&width=280&height=500
BW-maastotakki, Saksa
Saksan armeijan huippumukava kesätakki, flectarn-maastokuviolla. Valmistettu kevyestä puuvillaseos kankaasta joka on riittävän tiivis pitämään hyttyset loitolla, mutta hengittää erittäin hyvin kuumassakin säässä.
Taskuja kaksi rinnassa ja yksi hihassa.
Kangas kestävä ja hengittävä..
Hinta: 17.95 €

GST ohjaajamitali, ylijäämä

gst_ohjaajamitali1.JPG&width=280&height=500
Itä-Saksalaisen Urheilu- ja tekniikkaseuran ansiomitali erinomaisesti suoriutuneille ohjaajille.
Koko n. 45 x 32 mm
Hyväkuntoista ylijäämää.
Hinta: 5.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »