Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW urheilupaita, ylijäämä, B-laatu

Sporttinen Saksan armeijan urheilupaita. Taivaansininen väri ei jää huomaatta. Kun rinnassa vielä komeilee BW kotka, on katu-uskottavuus korkealla tasolla.

Koot ilmoitettu paidan rinnanympärysmittana, mitattu tasolle levitettynä ilman venytystä. Paidat ovat nähneet useamman kierroksen pesua, joten paitaan merkattu kokonumero ei välttämättä pidä paikkaansa. 

Materiaalit: 50% polyamidi, 50% puuvilla. Koostumus saattaa hieman vaihdella, kuten myös värisävy. Kuvasta poiketen paitojen rinnassa olevaa tunnusta ei ole tuhrittu. Hyvä urheilukangas, sisäpinnan keinokuitu nostaa hien pois iholta.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Paidat ns. B-laatua, eli paitoja on pesty ja käytetty runsaammin. Väri voi olla hieman haalistunut, kangas venähtänyt ja/tai värjäymiä saattaa esiintyä. Kaikki kuitenkin ehjiä ja käyttökelpoisia.

Hinta:5.00 €7.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
100 cm4 kpl
104 cm3 kpl
108 cm1 kpl
112 cm1 kpl

Suosittelemme myös

BW urheilupaita, ylijäämä

BW_urheilupaita_pikee_800x.jpg&width=280&height=500
Sporttinen Saksan armeijan urheilupaita. Taivaansininen väri ei jää huomaatta. Kun rinnassa vielä komeilee BW kotka, on katu-uskottavuus korkealla tasolla.
Koot ilmoitettu paitaan merkittynä numerokokona, suluissa lähin vastaava kirjainkoko. 
Materiaalit: 50% polyamidi, 50% puuvilla. Koostumus saattaa..
Hinta: 7.95 €

BW nahkavyö, leveä, ylijäämä

bw_nahkavyo_kotkasolki01.jpg&width=280&height=500
Jämäkkä nahkavyö hienolla Saksan armeijan soljella. Vyön väri on musta ja solki on metallia. 
Vyön pituutta säädetään liikuttamalla solki sopivaan pituuteen. Vaihtoehdoissa ilmoitettu pituus on pisin käyttöpituus, lyhennysvaraa n. 12 cm. Vöissä on kahta eri mallia säätöjen suhteen, toisen solki liikkuu..
Hinta: 24.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »