Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Anar Muorra miesten merinovilla t-paita, musta



Anar Muorra ohut ja mukavan tuntuinen miesten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta.

Materiaalina merinovilla on luonnollisesti antibakteerinen. Merinovillaisia vaatteita ei tarvitse välttämättä pestä yhtä usein kuin keinokuituisia. Kun muistat tuulettaa ja kuivattaa huolellisesti merinovillaiset vaatteet käytön jälkeen, ne säilyvät pesemättäkin pidempään raikkaina.

Materiaali: 100 % mulesing free merinovilla
Paino: 150 g/m²
Pesuohje: Käsinpesu

Valmistettu EU:ssa, suunniteltu ja testattu Suomessa

Hinta:39.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS2 kpl
S3 kpl
M2 kpl
L9 kpl
XL10 kpl

Suosittelemme myös

Anar Galda naisten merinovilla t-paita, musta

anar_merinovillatpaita_naisten1.jpg&width=280&height=500
Anar Galda ohut ja mukavan tuntuinen naisten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois..
Hinta: 39.00 €

Anar Garra miesten merinovillahousu

anar_garra_merinohousu_miesten1.jpg&width=280&height=500
Anar Garra on lämmin ja hengittävä merinovillahousu alimpaan kerrokseen. Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Merinovilla pysyy lämpimänä ja mukavana myös kosteissa oloissa, joten se sopii erinomaisesti aluskerrastoksi myös aktiivisemille reisuille ja veneilyyn..
Hinta: 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »