Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA komentovyö "rähinäremmi", ylijäämä

Suomen armeijan komentovyö, tuttavallisemmin rähinäremmi. Upseereiden käyttämä sotilasvyö on univormun päällä pidettävä nahkavyö jossa oikean olan yli kulkee lisätuki. Nykyään vyötä ei yleisesti palveluksessa käytetä, mutta tyyliä ja särmää jämäkkyyttään vyö ei ole menettänyt ajan saatossa. 

Vyössä on miehistövyöstäkin tuttu tuplapiikkisolki. Olkahihnassa on pituussäätö ja vyön alalaidassa on kaksi metallista D-lenkkiä. 

Leveys: 55 mm

Vaihtoehdot mitattuja maksimi käyttöpituuksia, eli viimeiseen (viralliseen) reikään. Vöiden merkinnät ja pituudet vaihtelevat, joten esim. 100 cm vyössä voi olla 115 cm merkintä ja joissakin on itsetehtyjä lisäreikiä.

Käytettyä Suomen armeijan ylijäämää. Olemme valinneet aina tarjolla olevista parhaat.

Hinta:75.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
90 cm1 kpl
95 cm2 kpl

Suosittelemme myös

Boonie M05, vihreä

m05boonie_vihrea1.JPG&width=280&height=500
Boonie SA M05 malli vihreänä
Booniehan on lierihattu, joka kehitettiin alun perin toisen maailmansodan jälkeen sotilaskäyttöön. Tunnetuksi sen tekivät USA:n erikoisjoukot Vietnamin sodan aikana, jossa sen muoto sulautui hyvin viidakon epäsäännöllisiin kuvioihin. Sittemmin moni maa on ottanut boonien..
Hinta: 35.00 €

Boonie M05

m05boonie1.JPG&width=280&height=500
Koot S & M ennakkotilattavissa, toimitukset alkavat viikolla 24-25 (täydennyksissä pientä viivettä, puuttuvat tuotteet toimitetaan heti kun täydennykset saapuvat). Isompi täydennys saapuu näillä näkymin myöhemmin kesäkuussa, ilmoitamme asiasta Uutiset osiossa ja sosiaalisen median puolella. Tiedustele..
Hinta: 37.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »