Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Anar Lite Hike



Anar Lite Hike kengät ovat kevyet vaelluskengät retkeilyyn ja ulkoiluun. Kengissä on pitävä ja joustava Vibram pohja sekä vedenpitävä Sympatex kalvo. Fitgo –pikasulkimen ansiosta kengät on nopea kiristää ja avata. Lyhytvartiset vaelluskengät ovat joustavat, hengittävät ja napakat kengät monipuoliseen ulkoiluun.

  • Kevyet vaelluskengät
  • Pitävä Vibram pohja
  • Vedenpitävä Sympatex kalvo
  • Fitgo –pikasuljin
  • Suomessa suunniteltu ja testattu

Hoito: Huuhtele ja pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla. Anna kuivua käytön jälkeen huoneenlämmössä. Käsittele tasaisin väliajoin suojasuihkeella.

Hinta:129.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
361 kpl
372 kpl
382 kpl
401 kpl
412 kpl

Suosittelemme myös

Alpina Tundra Black

alpina_tundra_black1.jpg&width=280&height=500
Alpina Tundra Black
Alpinan metsästys- ja virkasarjan kengät ovat suunniteltu joko ammatikseen, tai muuten paljon käveleville. Niissä korostuu pohjoismaisiin oloihin optimaalinen, Alpinan oma Nordic-lesti, joka on pituussuunnassaan joustava, mutta sivuttaissuunnassa tarpeellisen kiertojäykkä.
Menestystä..
Hinta: 129.00 €

Alpina Havac

alpina_havac_brown1.jpg&width=280&height=500
Alpina Havac
Monipuolinen erä- ja vaelluskenkä Alpina Havac on tukeva jalkine lähes kaikkeen luonnossa liikkumiseen. Nahkaisen kengän ominaisuudet tekevät siitä varman valinnan ympärivuotiseen käyttöön; se sopii erinomaisesti niin vaelluksille, metsästykseen kuin yleiseen eräilyyn maastossa.
Kevyt..
Hinta: 169.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »