Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Alpina Havac



Alpina Havac

Monipuolinen erä- ja vaelluskenkä Alpina Havac on tukeva jalkine lähes kaikkeen luonnossa liikkumiseen. Nahkaisen kengän ominaisuudet tekevät siitä varman valinnan ympärivuotiseen käyttöön; se sopii erinomaisesti niin vaelluksille, metsästykseen kuin yleiseen eräilyyn maastossa.

Kevyt, kestävä ja tukeva

Kestävästä ja tukevasta rakenteesta huolimatta kengän paino on saatu pidettyä alhaisena (koko 43 n. 1416 g / pari). Kevyt kenkä on ketterä maastossa ja se mahdollistaa pidemmätkin siirtymät ilman jalkojen rasittumista. Keveys on saatu aikaan materiaalivalinnoilla: kengän takaosassa ja iltissä on käytetty Cordura nylonkangasta. Cordura on erittäin kulutuskestävää ja se onkin monille tuttu armeijan varusteiden materiaalina. 

Isoin osa kengän ulkopinnasta on kestävää 2,2 mm paksua nahkaa. Laadukas nahka suojaa kenkää vettymiseltä ja pistoilta. Lisäsuojana kaikista kriittisimmillä kohdilla (kärki ja kanta) löytyy kumitetut kivisuojat.

Pohjaksi kenkiin on valittu Vibramin keskikarkea kumipohja. Pohjan kiertojäykkyys on keskitaso eli se on riittävän tukeva monipuoliseen maastossa kulkemiseen poislukien kaikista vaativimmat kivikot. 

Näiden harkittujen ominaisuuksien ansiosta kenkä on tukeva, suojaava ja silti erittäin käyttömukava ja kevyt! 

Vedenpitävä ja hengittävä

Kurjaa säätä vastaan Havac on suojaa jalat Alpinan kehittämällä Alpitex kalvolla. Kalvon ansiosta kenkä on vedenpitävä mutta se mahdollistaa täysin kumitettua kenkää paremman hengittävyyden. Hengittävyyttä ja käyttömukavuutta vaihtelevassa säässä ja pidemmillä reissuilla lisää käytetty vuorikangas. Kangas on ilmavan pehmeää ja varren yläosassa on ilmankierron parantamiseksi n. 5 cm matkalta huokoista verkkokangasta. Näin lämmin ja kostea ilma pääsee nousemaan kengästä pois. Vuorikankaan alla on kevyt pehmuste lisäämässä käyttömukavuutta.

Monipuolinen kenkä moneen käyttöön

Havac on mallinsa ja ominaisuuksiensa ansiosta erittäin monipuolinen maastokenkä. Pohjan jäykkyys on keskitasoa, se on riittävän tukeva Suomalaisessa metsämaastossa kulkemiseen, säilyttäen kuitenkin ketteryyden ja keveyden askeleessa. 

Pienenä mutta tärkeänä lisäominaisuutena Alpina on lisännyt Havacin pohjallisen alle irroitettavan välipohjallisen. Välipohjallisen poistamalla kenkään saadaan lisätilaa n. puolikkaan koon verran. Näin sopivaan kenkään saadaan lisätilaa esim. paksumpaa sukkaa varten tai sillä voidaan säätää kengän istuvuutta kun käyttökilometrejä kertyy. Lisäkorkeus auttaa myös istuvuutta korkeampaan jalkaan. 

Lestin malli Havacissa on ns. normaali, eli se sopii useimpiin jalkoihin. 

Nauhoitus kengässä hoidetaan jalkaterän osalta neljällä parilla kestäviä umpilenkkejä joiden jälkeen kiristystä helpottava tekstiililenkki. Varsi kiristetään metallisia nauhakoukkuja käyttäen. 

Ominaisuudet

- Pintamateriaali: 2,2 mm antiikkinahka
- Alpitex-kalvo
- Väri: tummanruskea
- Vibram-pohja
- Yläosan nyöritys irtolenkeillä
- Irrotettava VPC-pohjallinen
- Takuu 12kk

Alla olevasta kokotaulukosta löydät sopivan koon omaan jalkaan. Taulukossa kohta MMS (mondo point) kertoo käyttäjän jalkaterän pituuden ( esim. 275 mm pitkälle jalkaterälle koko 43).

Kokotaulukko

Kenkä on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Euroopassa.

Hinta:169.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
403 kpl
412 kpl
471 kpl
47 ½1 kpl

Suosittelemme myös

Alpina Trapper Black

trapper_black_etu.jpeg&width=280&height=500
Alpina Trapper Black
Alpinan metsästys- ja virkasarjan kengät ovat suunniteltu joko ammatikseen, tai muuten paljon käveleville. Niissä korostuu pohjoismaisiin oloihin optimaalinen, Alpinan oma Nordic-lesti, joka on pituussuunnassaan joustava, mutta sivuttaissuunnassa tarpeellisen kiertojäykkä.
Kengät..
Hinta: 209.00 €

Alpina Tundra Black

alpina_tundra_black1.jpg&width=280&height=500
Alpina Tundra Black
Alpinan metsästys- ja virkasarjan kengät ovat suunniteltu joko ammatikseen, tai muuten paljon käveleville. Niissä korostuu pohjoismaisiin oloihin optimaalinen, Alpinan oma Nordic-lesti, joka on pituussuunnassaan joustava, mutta sivuttaissuunnassa tarpeellisen kiertojäykkä.
Menestystä..
Hinta: 129.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »