Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Alpina HavacAlpina Havac

Monipuolinen erä- ja vaelluskenkä Alpina Havac on tukeva jalkine lähes kaikkeen luonnossa liikkumiseen. Nahkaisen kengän ominaisuudet tekevät siitä varman valinnan ympärivuotiseen käyttöön; se sopii erinomaisesti niin vaelluksille, metsästykseen kuin yleiseen eräilyyn maastossa.

Kevyt, kestävä ja tukeva

Kestävästä ja tukevasta rakenteesta huolimatta kengän paino on saatu pidettyä alhaisena (koko 43 n. 1416 g / pari). Kevyt kenkä on ketterä maastossa ja se mahdollistaa pidemmätkin siirtymät ilman jalkojen rasittumista. Keveys on saatu aikaan materiaalivalinnoilla: kengän takaosassa ja iltissä on käytetty Cordura nylonkangasta. Cordura on erittäin kulutuskestävää ja se onkin monille tuttu armeijan varusteiden materiaalina. 

Isoin osa kengän ulkopinnasta on kestävää 2,2 mm paksua nahkaa. Laadukas nahka suojaa kenkää vettymiseltä ja pistoilta. Lisäsuojana kaikista kriittisimmillä kohdilla (kärki ja kanta) löytyy kumitetut kivisuojat.

Pohjaksi kenkiin on valittu Vibramin keskikarkea kumipohja. Pohjan kiertojäykkyys on keskitaso eli se on riittävän tukeva monipuoliseen maastossa kulkemiseen poislukien kaikista vaativimmat kivikot. 

Näiden harkittujen ominaisuuksien ansiosta kenkä on tukeva, suojaava ja silti erittäin käyttömukava ja kevyt! 

Vedenpitävä ja hengittävä

Kurjaa säätä vastaan Havac on suojaa jalat Alpinan kehittämällä Alpitex kalvolla. Kalvon ansiosta kenkä on vedenpitävä mutta se mahdollistaa täysin kumitettua kenkää paremman hengittävyyden. Hengittävyyttä ja käyttömukavuutta vaihtelevassa säässä ja pidemmillä reissuilla lisää käytetty vuorikangas. Kangas on ilmavan pehmeää ja varren yläosassa on ilmankierron parantamiseksi n. 5 cm matkalta huokoista verkkokangasta. Näin lämmin ja kostea ilma pääsee nousemaan kengästä pois. Vuorikankaan alla on kevyt pehmuste lisäämässä käyttömukavuutta.

Monipuolinen kenkä moneen käyttöön

Havac on mallinsa ja ominaisuuksiensa ansiosta erittäin monipuolinen maastokenkä. Pohjan jäykkyys on keskitasoa, se on riittävän tukeva Suomalaisessa metsämaastossa kulkemiseen, säilyttäen kuitenkin ketteryyden ja keveyden askeleessa. 

Pienenä mutta tärkeänä lisäominaisuutena Alpina on lisännyt Havacin pohjallisen alle irroitettavan välipohjallisen. Välipohjallisen poistamalla kenkään saadaan lisätilaa n. puolikkaan koon verran. Näin sopivaan kenkään saadaan lisätilaa esim. paksumpaa sukkaa varten tai sillä voidaan säätää kengän istuvuutta kun käyttökilometrejä kertyy. Lisäkorkeus auttaa myös istuvuutta korkeampaan jalkaan. 

Lestin malli Havacissa on ns. normaali, eli se sopii useimpiin jalkoihin. 

Nauhoitus kengässä hoidetaan jalkaterän osalta neljällä parilla kestäviä umpilenkkejä joiden jälkeen kiristystä helpottava tekstiililenkki. Varsi kiristetään metallisia nauhakoukkuja käyttäen. 

Ominaisuudet

- Pintamateriaali: 2,2 mm antiikkinahka
- Alpitex-kalvo
- Väri: tummanruskea
- Vibram-pohja
- Yläosan nyöritys irtolenkeillä
- Irrotettava VPC-pohjallinen
- Takuu 12kk

Alla olevasta kokotaulukosta löydät sopivan koon omaan jalkaan. Taulukossa kohta MMS (mondo point) kertoo käyttäjän jalkaterän pituuden ( esim. 275 mm pitkälle jalkaterälle koko 43).

Kokotaulukko

Kenkä on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Euroopassa, Sloveniassa.

Hinta:169.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
403 kpl
413 kpl
423 kpl
42 ½2 kpl
434 kpl
451 kpl
461 kpl
471 kpl
47 ½1 kpl

Suosittelemme myös

KTs vaelluskengät

kts_vaelluskenka_001_1200x.jpg&width=280&height=500
KT's -vaelluskenkä on varsikenkä ja saapas samassa paketissa. Voit siis selvitä yksillä kengillä koko reissun. Se tarkoittaa melkoista painonsäästöä kantamuksessa.
Varsi rullattuna kenkä on laadukas nahka-/tekstiilirakenteinen kalvokenkä puolikorkealla varrella. Matka taittuu niillä mukavasti kuivalla..
Hinta: 199.90 €

Anar Lite Hike

anar_litehike_harmaa1.jpg&width=280&height=500
Anar Lite Hike kengät ovat kevyet vaelluskengät retkeilyyn ja ulkoiluun. Kengissä on pitävä ja joustava Vibram pohja sekä vedenpitävä Sympatex kalvo. Fitgo –pikasulkimen ansiosta kengät on nopea kiristää ja avata. Lyhytvartiset vaelluskengät ovat joustavat, hengittävät ja napakat kengät monipuoliseen..
Hinta: 129.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »