Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA pitkät alushousut 2.0Suomen armeijan pitkistä alushousuista jatkokehitetty 2.0 versio parantaa intin alushousujen käyttömukavuutta säilyttäen testattujen materiaalien toimivuuden.

Housujen mallia on hieman suurennettu, joten istuvuus on hieman väljempi ja mukavampi kuin intin mallissa. Vyötärökuminauha on vaihdettu leveään ja joustavaan, tämä ehkäisee hiertymiä ja puristuksen tunnetta. Etupuolelta löytyy sepalusaukko.

Kangas on monille tuttua SA M91 kenttäpoolosta ja SA M98 alushousuista. Kestää pesua ja kulutusta erinomaisesti. 

Huom! (SA malli) merkinnällä olevat vaihtoehdot on valmistettu intin alushousujen mallilla. Näissä vyötärökuminauha on kapeampi ja kujassa, eli koko housu on vihreä ylhäältä alas. Materiaali on sama kuin muissa malleissa.

Materiaali:

50 % Pes
33 % Co
17 % MAC

Hinta:45.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S3 kpl
3XL2 kpl
4XL1 kpl

Suosittelemme myös

SA M36 kenttälakki "Verikauha", oranssi

sa_m36_verikauha_oranssi1.jpg&width=280&height=500
Suomen armeijan klassinen M36 kenttälakki, kutsumanimeltään Verikauha, nyt oranssilla huomiovärillä. Metsästäjille suunniteltu huomiolippis myötäilee intin mallia metallisilla leijona-napeilla. Reunat putoavat tuttuun tapaan korville suojaksi ja lippa suojaa silmät ja kasvot.
Sisäpuolellla mukava kangasvuori..
Hinta: 29.90 €

SA kenttälakki "Verikauha", ylijäämä

sa_verikauha_harm1.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan klassinen kenttälakki, kutsumanimeltään Verikauha. 
Reunat putoavat tuttuun tapaan korville suojaksi ja lippa suojaa silmät ja kasvot. Sisäpuolella nahkainen reunus ja kangasvuori. Etupuolen nappeja koristaa komea leijona. 
Erittäin laadukas, käytännöllinen ja mukava lakki eräilyyn..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »