Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimituskulut ja maksutavat

Toimituskulut

Kaikkialle Suomeen 5,85 € ja 0 € yli 100 €:n tilauksissa normaaleista postipaketeista. Toimitukset postin jakelupisteisiin. Poikkeuksena erityisen isot ja raskaat (esim. puolijoukkueteltat) tai erikoisenmuotoiset erikseen käsiteltävät tavarat, joista peritään todelliset toimituskulut.

Matkahuollon lähellä paketti 5,95 € ja 0 € yli 100 €:n tilauksissa. Poikkeuksena normaalia isommat ja raskaat paketit, joista veloitus todellisten kulujen mukaan.

Jos pääset noutamaan tavarat liikkeestämme selviät 0 € toimituskuluilla. Valitse tällöin toimitustavaksi: Nouto liikkeestä.

Ulkomaat: Tällä hetkellä toimitamme tuotteita Suomen lisäksi Ruotsiin. Muualle ulkomaille emme pääsääntöisesti toimita tilauksia. Jos toimitamme, hinnat neuvotellaan tilauskohtaisesti.

Maksutavat

PAYTRAIL tarjoaa maksuvaihtoehdoiksi suomalaisten pankkien verkkomaksut. Luottokortit: VISA, Mastercard, American Express. Muita maksutapoja: MobilePay, Collector Bank (lasku/osamaksu), Jousto (lasku/osamaksu), PayPal.

Ennakkomaksussa keräämme ja varaamme tilauksen mukaiset tuotteet. Tämän jälkeen lähetämme asiakkaalle laskun (pdf) sähköpostitse. Kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet asiakkaalle.

Postiennakolla maksettaessa (minimitilaus 30 €) keräämme ja toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti ja maksu tapahtuu lähetystä noudettaessa. Postiennakko on mahdollinen ainoastaan Suomessa. Postiennakosta perimme toimituskulun lisäksi maksutapakuluna 5,33 €.

Maksu myymälässä maksutavalla voit maksaa myymälästä noudettavan tilauksen noudon yhteydessä.

Toimitusajat

Käsittelyaikamme on yleensä 0-1 arkipäivää, ennen klo 14:sta tulleet tilaukset pyrimme saamaan vielä saman päivän kuljetukseen. Posti- tai matkahuolto tuo yleensä paketit parissa päivässä noutopisteeseen. Jos tuote on päässyt jostain syystä varastostamme loppumaan, toimitusaika saattaa olla pidempi 1-3 viikkoa. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme tilanteesta tilaajalle sähköpostilla tai viestillä.


Tilauksen hyväksyminen

Kun olet tehnyt tilauksen, saat siitä vahvistuksen antamaasi sähköpostiin. Tekemäsi tilaus on sitova sopimus kaupasta ja käynnistää meillä toimitusprosessin. Tuote on poistuu verkkokaupastamme ja lähtee useinmiten hyvin nopeasti matkaan. Emme takaa, että voimme tehdä mitään muutoksia jälkikäteen tilaukselle vaan se lähtee niillä tiedoilla, jotka olet tilaukseen syöttänyt. Pidätämme itsellämme myös oikeuden olla hyväksymättä tehtyä tilausta.


Palautukset

Sinulla on lainmukainen 14 pv:n palautus-/vaihto-oikeus verkkokaupasta ostamillesi tuotteille.

Tuotteiden palauttaminen tapahtuu postitse osoitteeseen:


Vaeltajan Eräreppu / Dextor Sales Oy

Asiakaspalvelu

Kauppakatu 20

78200 VARKAUS

Lisäksi osoitelappuun puhelinnumero ja sähköpostiosoite:

+358442045118

tilaukset.erareppu@gmail.com

Tuotteet voi palauttaa mikäli ne täyttävät toimitusehdoissa mainitut myyntikuntoa koskevat vaatimukset eli ovat käyttämättömät ja vahingoittumattomat. Pakkaa tuotteet palautusta varten niin, että säilyvät myyntikuntoisina perille asti. Alusvaatteita emme vaihda, jos pakkaukset on avattu. Myöskään personoituja (nimilaput yms.) tai asiakkaalle räätälöityjä (lahkeet lyhennetty tms.) tuotteita emme vaihda.

Laita mukaan tilauksen numero (löytyy lähetteeltä) ja tilinumero, jolle kauppasumma palautetaan. Käsittelemme palautuksen viimeistään viikon sisällä siitä, kun olemme saaneet paketin postitse. Tämän jälkeen palautamme rahat annetulle tilille. Paytrail -suorituksissa odotamme, että rahat ovat ensin tuloutuneet tilillemme. Joka tapauksessa palautus tapahtuu viimeistään 30 pv:n kuluttua tuotteiden meille saapumisesta.

Palautuksen postituskulut kuuluvat toimitusehtojen mukaisesti ostajalle. Emme myöskään nouda lunastettavia lähetyksiä.

Vaihtaessasi tuotteita toisiin, lähetämme uuden tuotteen postimaksuvapaasti tilalle. Tämä voidaan tehdä yhden kerran kunkin tilauksen kohdalla.


Huomaa! Postiennakkolähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin tuotteen palautus. Koska lähettäjälle aiheutuu tästä ylimääräisiä kuluja, pidätämme oikeuden periä kuljetus/käsittelykulut 24 € tilaajalta jälkikäteen

(kuluttajansuojalaki 5. luku 25§).