Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


Britti Windproof Smock, DPM, ylijäämää

brit_smock_dpm1.jpg&width=280&height=500
Brittiläinen maastotakki "Smock" DPM -kuviolla. Kevyestä ja tuulenpitävästä kankaasta valmistettu takki on kerännyt kiitosta eräily ja metästys piireissä. Takista löytyy runsaasti taskutilaa, suojaava ja tilava huppu sekä hyvät säädöt kerrospukeutumiseen.
Hengittävä kangas päästää ylimääräisen kosteuden..
Hinta: 39.90 €

Reisitaskuhousut BDU "Straight Cut", Dark Camo

miltec_bduhousut_darkcamo_straight1.jpg&width=280&height=500
Klassisen BDU reisitaskuhousun suora siviiliversio. Käytännöllisen armeijahousun leikkausta on muutettu istuvammaksi ja vyötärö on alkuperäistä matalampi.
Armeijahosuista tuttuja ominaisuuksia on vyötärön kiristysnauhat, tilavat reisitaskut sekä lahkeensuun kiristykset. Materiaalina helppohoitoinen..
Hinta: 29.90 €37.90 €