Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


Mil-Tec "Combat Parachute" keikkalaukku, 25 l

mt_combatparachute_laukku25l_mu1.jpg&width=280&height=500
Kompakti keikkalaukku monipuolisilla kiinnitysmahdollisuuksilla. Kevyt laukku pakkautuu helposti litteäksi säilytystä varten, mutta pakattuna siihen mahtuu mukava määrä tavaraa. Ulkopinnan PALS kujastoihin on helppo kiinnittää lisätaskuja ja -varusteita. Irroitettavassa olkahihnassa toppaus ja päädyissä..
Hinta: 49.90 €

HeatX Hunt Vest V2 lämmitettävä liivi, miesten

heatx_huntvestv2_mens1.jpg&width=280&height=500
HeatX V2 miesten lämmitetty metsästysliivi
HeatX™ lämmitetty metsästysliivi on suunniteltu vastaamaan metsästäjän tarpeita. HeatX™-lämmitysjärjestelmä ja 10000mAh:n virtalähde pitävät sinut lämpimänä jopa 8 tuntia. Pehmeä vohvelifleecevuori ja Thinsulate-eristys eristää ja sitoo lämpöä hengittävyydestä..
Hinta: 299.90 €