Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


HeatX Hunt Vest V2 lämmitettävä liivi, miesten

heatx_huntvestv2_mens1.jpg&width=280&height=500
HeatX V2 miesten lämmitetty metsästysliivi
HeatX™ lämmitetty metsästysliivi on suunniteltu vastaamaan metsästäjän tarpeita. HeatX™-lämmitysjärjestelmä ja 10000mAh:n virtalähde pitävät sinut lämpimänä jopa 8 tuntia. Pehmeä vohvelifleecevuori ja Thinsulate-eristys eristää ja sitoo lämpöä hengittävyydestä..
Hinta: 299.90 €

Bear Claw H-Vest huomioliivi

bearclaw_hvest_huomioliivi1.jpg&width=280&height=500
Kahisematon metsästysliivi säännösten mukaisella väristyksellä. Liivi on valmistettu mukavan notkeasta polyesterikankaasta jonka pinta on harjattu äänettömäksi, sisäpinnalla kevyt vuorikangas. Äänetön pinta mahdollistaa käytön myös liikkuvassa jahdissa.

Sivutaskut vetoketjulla
Avoin rintatasku antennilenkillä..
Hinta: 29.90 €