Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


HYLJE Snow Camo M05

hylje_m05haalari1.jpg&width=280&height=500
HYLJE Snow Camo M05 on talvisen metsässäliikkujan klassikkohaalari. Puolustusvoimien käytössäkin oleva lumicamokuosi sulautuu lumiseen metsään kuin suojaväri, ja kahisemattoman enstex-kankaan ansiosta liikkuminen sujuu hiljaisesti ja huomaamattomasti.
Kalvoton haalari sopii oivallisesti vaikeakulkuisessakin..
Hinta: 309.90 €

BW henkselit, ylijäämä

bw_henkselit1.JPG&width=280&height=500
Saksan armeijan henkselit nappikiinnityksellä. Lujat housunkannattimet, saksalaiseen tapaan valmistettu kestävistä materiaaleista. Napinlekit nahkaa ja metallisoljet, kuminauhat n. 3,5cm leveät. Väri oliivinvihreä, sisäpinta valkoinen. 
Vähemmän yllättäen sopivat BW maastohousuihin. Suositeltava yhdistelmä..
Hinta: 12.95 €